pl.én is szoktam néha aludni,de csak nagyon ritkán.attól tényleg olyan nyugodt lesz az ember.
2011. júl. 12. 12:39
12/39 anonim válasza:
férjem is így alszik, pedig nem félős :D de csak totál betakarózva tud elaludni - persze utána felébred arra, hogy csurom izzadt, lerúgja, aztán 5 perc múlva újra betakarózik
2011. júl. 12. 12:42
13/39 anonim válasza:
Én is így alszom, hiába van melegem, egyszerűen mert nem tudok takaró nélkül aludni. 20L
2011. júl. 12. 12:59
14/39 anonim válasza:
Akkor tuti az otthoni légkör az oka:-( Az én lányom most kezdte ezt el. Két éves.
2011. júl. 12. 12:59
15/39 anonim válasza:
lelki oka van, védelmet, menedéket jelképez, valószínű szorong vagy fél. (tudatalatt is félhet) nekem is van hogy félek de meleg van és nem takarózom be aztán betakarózom és már nem is félek+!
2011. júl. 12. 13:36
16/39 anonim válasza:
Én is jobban érzem magam azzal. Véd, elfed, menedéket nyújt. Én még a normál takaróban sem tudok nyugodtan, mindig, még a 40°ban is a dédnagymamám vastag dunnájában alszom. Reggelre meg úszóleckéket veszek az izzadságomban kb.
2011. júl. 12. 14:15
17/39 anonim válasza:
Minek kell bemagyarázni minden baromságot ezt nem értem. Én mindig így aludtam, mert nekem úgy esik jól és nem azért mert félek, vagy mert rossz a családi hangulat. És a lábamat is betakarom még nyáron is.
2011. júl. 12. 14:30
18/39 anonim válasza:
Én kb. 10-től 20 éves koromig aludtam így. Az oka az volt, hogy 10 éves korom körül sokat beszéltek a felnőttek a társaságomban démonokról meg megjelenő szellemekről. Gondolták, hogy úgysem figyelek. Én pedig este féltem. A fülemig voltam mindig betakarva, hogy ha valami megszólítana a sötétben, ne halljam. A lábam is, nehogy megérintsen valami.
2011. júl. 12. 15:34
19/39 anonim válasza:
Mindenkinek megvannak az alvási szokásai. Én meg mindig magam alá gyűröm a kezem, igaz sokszor arra ébredek, hogy el van zsibbadva. Nem tudom, ez is egészséges-e.
Ajánlhatnám, hogy cak huzattal, vagy valami vékonyabb takaróval fedje magát, de szerintem jobb, ha nem is foglalkozol ezzel. Úgyis csak piszkálódásnak venné.
Szerintem sokkal nagyobb baj az, hogy nem nagyon beszélgettek egymással. Tehát ha szólsz hozzá, akkor az ne az ő kritizálása legyen, mert akkor biztos nem lesz kedve csevegni veled.
2011. júl. 12. 16:43
20/39 anonim válasza:
Gondolom bármikor bementek a szobájába, ha egyszer látod, hogy így alszik.
Saját szobája van, vagy testvérével osztozkodik?
Én nem akartam volna tini koromban mindig takarózni, de a fiútestvérem is ott aludt a szobában, így nem illett volna másként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!