Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányom mindig úgy...

15 éves lányom mindig úgy alszik, hogy a feje tetejéig be van takarózva, de még nyáron is amikor nagyon meleg van. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 12:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Rágja a körmét?
2011. júl. 12. 20:16
 22/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:43

Huzattal nem tud aludni. Írtam is, hogy vékonyabb takaróval sem tud aludni.

Van még egy idősebb lányom is, de külön szobájuk van.

Egyébként nem rágja a körmét.

2011. júl. 12. 20:37
 23/39 anonim ***** válasza:
22%
Jaj, nem kell mindenben a lelki okokat keresni. Semmi problémám sincsen, mégis kiskoromtól így alszom. Vastag, téli paplannal, vékony nem jó. nyáron is nyakig betakarózva, igaz, én is csurom víz vagyok reggel, de ott a zuhany. Ez egy rossz szokás, ennyi.
2011. júl. 12. 20:57
 24/39 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén szólva én félek éjjel.. A takaró egyfajta megnyugvást ad...
2011. júl. 12. 22:02
 25/39 anonim ***** válasza:

"Őszintén szólva én félek éjjel.. A takaró egyfajta megnyugvást ad..."

a számból vette ki a szót a válaszadó :)

2011. júl. 12. 22:39
 26/39 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy vagyok ezzel, mint a lányod. Télen-nyáron takaró, de csakis vastag, a vékony nem jó.:D Én sem értem, miért kell belemagyarázni mindenféle baromságot, ez csak megszokás. Semmi baja nincs, hidd el. Megnyugodhatsz.:D
2011. júl. 13. 19:24
 27/39 anonim ***** válasza:

Az öcsém is azt csinálja, mióta volt a szobájában egy "fülbemászóbogár" nem tudom, hogy ez-e a bogár igazi neve, de apa mondta neki hogy mikor táboroztak kiskorában, ő és a barátai attól féltek, hogy belemászik a bogár a fülükbe.

Az öcsém azóta nyakig betakarózik, hogy nehogy belemásszon valami a fülébe. :D Úgy kell lehúzni róla miután elaludt :P

Nem tudom mi lehet a baja a lányodnak.. a mi esetünk inkább vicces :)

14L

2011. júl. 13. 19:43
 28/39 anonim ***** válasza:
15 éves. Hadd aludjon úgy, ahogy akar. Ha túl melege van, majd lerúgja álmában a takarót.
2011. júl. 14. 12:19
 29/39 anonim ***** válasza:

Én is így vok vele. :S Télen-nyáron vastag takaróval takarózok, hiába van melegem akk se takarózok ki,mert takaró nélkül ha sötét van akk védtelennek érzem magam.

L/15

2011. júl. 14. 17:09
 30/39 anonim ***** válasza:

Mióta eszemet tudom, így alszom én is.

21/L

2011. júl. 14. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!