15 éves lányom mindig úgy alszik, hogy a feje tetejéig be van takarózva, de még nyáron is amikor nagyon meleg van. Miért csinálja ezt?
Én is mindig így alszok,egyszerűen kell az az érzés,h rajtam van a takaróm. :)
15/L
Azért kétlem, hogy ez csak egy szokás, mivel csak akkor alszik így amikor sötét van.
De amúgy köszönöm a válaszokat!
Hát én régebben nagyon sok horror filmet néztem pl. Kör, Halálos hallgatás.. szóval ilyen ijesztgetős filmeket! Miután megnéztem egy ilyen, napokig nem mertem elmenni éjjel wc-re egyedül csak ha anyukám ott volt, de akkor is fogtam a ruháját, így biztonságban éreztem magam :) persze itt még nagyon fiatal voltam! Most már nem vagyok félős, de valahogy bennem maradtak a dolgok, és nem "merek" úgy aludni hogy kint van a lábam.. szemellenzőt használok, így nem látok semmit ha kinyitom a szemem, és megnyugszok. Szüleim sokat veszekedtek, majd elváltak. Egy ideig rossz volt a kapcsolatunk, majd jó lett.. de mai napig, ha meglátogat apu, sokszor összekapnak..
ajánlom vegyél neki szemellenzőt! :) lehet úgy nem fél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!