Középsuliba megyek és nézegettem a leendő osztálytársaim adatlapját. Nagyon szépek a lányok és félek,hogy engem majd kinéznek majd. A legjobban attól félek,hogy én leszek az osztály nyomorékja..
Nagyon csúnyának érzem magam és szerintem az is vagyok.
Másik probléma,hogy senkit sem ismerek az osztályból. Ráadásul nehezen ismerkedem. Majd lesz gólyatábor és attól félek a legjobban.. : ( Egyedül egy helyen telis-tele idegenekkel.. Arra gondolok,hogy biztos kiröhögnek majd ,vagy megaláznak stb. : /
Én is középiskolás leszek idén.Nagyon félek,mert eléggé beképzelt osztálytársaim lesznek. .Egy csajjal jóban vagyok,a többivel viszont nem szoktam beszélgetni,mert eléggé szemetek és nagyra tartják magukat.
Emellett még azért is félek,mert gimibe szeretnék menni,és a tanáraim szerint nem lesz ott sem semmi gond a tanulással,de mégis ott van bennem az a félelem,hogy én nem vagyok annyira okos és művelt mint a többiek.
Majd megpróbálok beilleszkedni.Remélem,hogy elfogadnak.
Sok sikert neked!!:))
2012. máj. 5. 15:35
12/19 anonim válasza:
Nekem is kb ezek a gondjaim:S bár nekem még hozzáadódik az a probléma is h animefan vagyok...sajna ez van..hozzá kell majd szokni valahogy 14L
2012. máj. 7. 19:53
13/19 anonim válasza:
Próbálj meg megismerkedni egy leendő osztálytársaddal. így már valakit ismersz és bátrabb leszel :) Hidd el ők se ismernek onnan senkit úgy, mint te!
2012. máj. 12. 17:04
14/19 anonim válasza:
Szia !
Jövőre leszek én is középiskolás és én is félek mert messze van igaz lesz ott egy barátom de ennyi szerintem totál természetes ha félsz :) én úgy vagyok vele hogy mély levegő és bele a vízbe :D ha akarsz írj privbe :D
2012. máj. 13. 11:41
15/19 anonim válasza:
Biztos nem vagy csúnya!Küldj képet privátban!
2012. máj. 15. 20:19
16/19 anonim válasza:
Én is jövőre megyek más városba,koleszba új suliba. Én meg nézegettem a jövőbeli osztálytársaim adatlapját és én meg attól félek,hogy túl kilógok a ló másik végén. A márkás ruháimmal, a márkás táskákkal (nem vagyok gazdag), meg azzal,hogy olyan szebb vagyok mint ők (nem vagyok egós és szerintem ronda vagyok) de az egyetlen ami megnyugtat,hogy a barátnőmmel megyünk,akivel nagyon hasonlít a stílusunk stb.
az a lényeg hogy ne sírj és ne hányd el magad az első nap! ha ezt betartod minden rendben lesz! ;)
2012. máj. 26. 18:49
19/19 anonim válasza:
szerintem veled van baj! miből gondolod hogy ki fognak közösíteni?attól még hogy valaki szép nem biztos hogy rossz ember!ne légy ilyen szociofób, legyél jobb véleménnyel az emberekről! ha csak erre szugárálsz meg ezen agyalsz akkor be fogod vonzani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!