Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jövőre új iskola? Mit csinálja...

Jövőre új iskola? Mit csináljak majd?

Figyelt kérdés

Középsuliba megyek és nézegettem a leendő osztálytársaim adatlapját. Nagyon szépek a lányok és félek,hogy engem majd kinéznek majd. A legjobban attól félek,hogy én leszek az osztály nyomorékja..

Nagyon csúnyának érzem magam és szerintem az is vagyok.

Másik probléma,hogy senkit sem ismerek az osztályból. Ráadásul nehezen ismerkedem. Majd lesz gólyatábor és attól félek a legjobban.. : ( Egyedül egy helyen telis-tele idegenekkel.. Arra gondolok,hogy biztos kiröhögnek majd ,vagy megaláznak stb. : /

Mit tegyek?

14/L

2012. máj. 3. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeptembertől középsulis leszek.Félek.Egy másik városban,teljesen új környezet,tanárok...Én is ilyenektől h. engem mindenki utálni fog meg ilyenek.

De nincs mit tenni,lesz ami lesz.

2012. máj. 3. 20:42
 2/19 A kérdező kommentje:

hát igen.. csak ez a rettegés.. :/

az a gond,hogy én a mostani iskolámat is teljes szívemből gyűlölöm és rettegek bejárni , minden este sírok már ettől a helytől.. 2 éve jöttem ide.

2012. máj. 3. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Új hely, új iskola.

Van esélyed arra,hogy jól kezdj,de ne feledd az 1. benyomáson sok múlik.

Légy kedves ,közvetlen nincs veszteni valód...

2012. máj. 3. 20:51
 4/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Én a régi sulimban, teljesen kitaszított voltam és mindenki lenézett meg csófolt. Én most kezdtem a hatosztályost, de most én vagyok az osztályban az egyik 'legmenőbb lány'. Annyira jófejek az osztálytársaim és könnyen be tudtam illeszkedni amúgy a szépség a magabiztosságon is múlik :)

2012. máj. 3. 21:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

én is így voltam vele és képzeld a legszebb lányok és a leghelyesebb fiúk mentek mindenkihez oda haverkodni én is hiába vagyok ronda és visszahúzódó tök jóban lettünk és attól mert szépek/helyesek nagyon kedvesek általában :)

ha nekünk is lett volna gólya tábor akkor lehet jobb lett volna de így is szuper

hidd el az a kis összejövetel nagyon jót fog tenni neked és ha nem mennél el akk megbánnád mert egy csomó vicces dolgot fogtok csinálni

2012. máj. 3. 21:20
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Biztos vagyok benne, hogy Te is nagyon szép vagy! :) Általában mindig a természetes szépségű lányok mondják magukra, hogy csúnyák, csak azt nem tudom, hogy miért? Pedig a természetes szépség a legszebb! :)
2012. máj. 4. 06:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ne görcsölj ezen annyit.

Én úgy mentem középsuliba annak idején, hogy egy osztálytársammal most is osztálytársak vagyunk. De annyira nem voltunk jóban, akkoris ilyen helloszia volt.

Hozzá kell tennem, hogy a régi iskolámban engem nagyon sokat bántottak engem. /elég durván beszédhibás vagyok/

Átkerültem 3 éve középsuliba ne tud meg, minden másképp lett. Végig néztem az osztályon egy csomó olyan ember volt ott akire azt mondtam, hogy áhh ezekkel biztos nem leszek jóban, biztos lekezelőek lesznek és itt is bántanak. De azóta egyszer se volt semmi baj amióta átkerültem.Egyszer ha beszóltak / de akkor hallota egy tanár és leb*szta azóta nem /

Tudni kell, hogy én ált.isi.ben elég csendes voltam, okos de iszonyatosan lusta. Sose tudtam, hogy mit akarok inkább hagytam magam.../tanárok is sokat buzeráltak anno/

Azóta tanárok közül 1 szólt be nekem a beszédem miatt akkor megmondtam neki hogy ezt nem tanárhoz méltóan kezelte le, sőt nem is ugy mint egy diplomás ember és, hogy mire felér a tanáriba igazgató is fog tudni róla. /elég durván beszólt a beszédemre/

Szóval úgy nyílt a szám meg be is fogadott a környezet. Sokkal türelmesebb és nyugodtabb lettem azóra és némivel szorgalmasabb is.

17l

2012. máj. 4. 14:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

akármilyen magabiztosnak is néznek ki,ők is emberek és hidd el most is ugyanez a problémájuk vagy csak kíváncsiak az osztálytársaikra.

ok nélköül nem néz le senki senkit. lélgy magabiztos!

2012. máj. 4. 17:48
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. utolsó hidd el,hogy de :)) osztálytársaim többsége ezt teszi : D
2012. máj. 4. 17:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj teljesen új lappal indulhatsz. Ők nem tudják rólad hogy ki vagy, úgy mutatkozol be ahogy akarsz. Biztos nem vagy csúnya. Tényleg biztos. A legtöbb olyan lány akiből "az osztály nyomorékja" lesz nem ronda csak igénytelen a külsejére, a haja nem szép, sokszor mosatlan, nincs frizurája, csak össze van fogva a tarkóján. Nem öltöznek szépen, a ruháik nem csinosak, nem sminkelnek soha. És nincs kisugárzásuk sem. Nem márkás ruhákra és egy tonna sminkre gondolok, de össze lehet válogatni olyan cuccokat, amik jól mutatnak az emberen, a hajával mindenki tud kezdeni valamit. Ne szégyenlősködj, öltözz úgy ahogy szeretnél kinézni, legyél olyan amilyen lenni szeretnél, ők nem fogják úgy gondolni hogy menősködni próbálsz még akkor se ha most kezdesz el máshogy öltözni. Nem azt mondom hogy változtasd meg a stílusod, hanem hogy kezdj el kialakítani valamilyen stílust magadnak, és legyél laza, ne görcsölj, beszélgess az emberekkel, és biztos meg kedvelnek.
2012. máj. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!