Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell lepontozni a...

Miért kell lepontozni a kérdéseimet amiatt, mert odaírom, hogy 12 éves vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a legtöbb itteni ember azt gondolja a 12-13-14 évesekről,hogy csak d*gni tudnak,meg szörnyű a helyesírásuk,és persze hogyha ők adnak választ valamiben,akkor azt már le kell pontozni,mert biztos valami kis hülye,aki nem ért ezekhez a "felnőttes" dolgokhoz.Elhiszem,hogy sok ilyen korombeli gyerek van,akik TÉNYLEG ilyenek,de sokszor nem tudom,hogy miért kell lepontozni a válaszomat,mikor nem írok semmi olyat,ami ezt a reakciót váltaná ki.Megmutattam Édesanyámnak pár válaszomat,hogy nézze meg,van e benne olyan dolog,ami miatt 0 százalékosnak kell lennie,de ő se talált.Ez néha tényleg dühítő,hogy csak úgy megszokásból lepontoznak,mert "uh látom hülye kis 12 éves írta,megy a piros kéz!"
2009. jún. 23. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
én is 12 vok nem tudom lehet hogy azt érzik hogy mi nem értünk semmihez! én nem szoktam oda írni !én nem szoktam a kédéseket le pontozni
2009. júl. 9. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
12 vok egyből ki szúrják hogy 12 és el se olvassák mit írtál már is lepontoznak! ugye???mert velem is ugyan ez történik!de má nem foglalkozok velük rá döbbentem hogy nem szabad az ilyenekkel foglalkozni!:-)
2009. júl. 9. 19:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Sajnos Miattatok vannak az előítéletek.Nézzétek már meg kedves Kortársaim,hogy hogyan írtok!
2009. júl. 11. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert 12 évesen, bármennyire okos, kedves, és értelmes vagy (ami látszik a válaszaidból :)), még nem rendelkezel minden témában olyan tapasztalatokkal, ami szükséges. Például egy 12 éves szájából nagyon megdöbbentő ilyeneket hallani, ezt azért tudod gondolom.

De tényleg nincs veled probléma, nekem szimpatikus vagy.

Őszintén megmondom, először elcsodálkoztam a 14/L tapasztalatos válaszán, de szerencsére végigolvastam, mielőtt hülyét csináltam volna magamból...:) Természetes, hogy szex témakörben nem szívesen olvasnak 12-15 évestől származó válaszokat, de nem értem, hogy az élet egyéb területén szerzett tapasztalatait miért kell leszólni.

17/L

2009. júl. 13. 21:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem,hogy én szép,kedves,okos vagyok,meg hogy érett felfogású,felnőttes gondolkodású lennék.Abban van valami,hogy a koromhoz képest tudok komolyabb dolgokkal is foglalkozni,nem egyszer volt rá példa,hogy a tanárommal kezdtem el vitatkozni egy bizonyos témáról,amit végül egy ötössel jutalmazott.:D Ezt nem egoizmusból mondom,vagy öndicsőítéstől.Ez tényleg így van.

Egyszerűen a 12-13 éveseket már ezzel azonosítják,hogy nem tudunk írni,idióta rövidítéseket használunk,viszont a vesszőket nélkülözzük írásunkból.Az sem maradhat el,hogy d*gunk az első "igazi-minimum 18 éves- szerelmünkkel",festjük magunkat,leitatjuk egymást a sárga földig,cigiznek.Itt is van rá példa.Én is ismerek ilyen gyerekeket.Nem tudom,ha most ezt művelik,miket tesznek majd később.Elhiszem,hogy az emberek lenézik az ilyeneket.Egy kicsit én is sajnálom őket,hogy nem tudnak normálisan gépelni,se öltözködni,felnőttek akarnak lenni,és hogyha majd érettebbek lesznek,visszasírják azt az időt,amikor még gyerekek lehettek.

DE ha elolvassák a válaszomat,és látják,hogy oda van írva a 12,már nem is érdekli őket,mennyire hasznos a tanácsom,megy a piros kéz,mert biztos sejtelmem sincs arról a dologról.Ez engem nagyon dühít,főleg akkor,amikor maga a kérdező jegyzi meg,hogy nem tudom,miért kellett lepontoznia valakinek a 12 éves lány válaszát,amikor ő adta a leghasznosabbat.

Egyébként köszönöm szépen,hogy szimpatikusnak találsz!:)

2009. júl. 14. 16:12
 16/16 A kérdező kommentje:
De hosszú lett.Bocsi,de ez kijött belőlem.:D
2009. júl. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!