Miért kell lepontozni a kérdéseimet amiatt, mert odaírom, hogy 12 éves vagyok?
szerintem nem kell foglalkozni hogy lepontoznak
minél többet irsz, annál rosszabb lesz a százalékod
emberek meg imádnak másokat kritizálni
tudod, másoknál szálka, náluk gerenda sem
Szia!
Ezt már én is tapasztaltam,sajnos,pedig attól,hogy tinik vagyunk,még lehet értelmes,okos hozzászólásunk egy bizonyos kérdéshez.A múltkor pl. egy ilyen kérdésre válaszoltam:"a barátom megujjazott,akkor már nem vagyok szűz?" Leírtam,hogy de,szűz vagy még,sőt a tampon sem veszi el a szüzességedet.Azt csak akkor veszted el,ha behatol a hüvelyedbe egy pénisz.Később láttam,hogy utánam dettó ugyanezt írták le más szavakkal,engem szépen lepontoztak,mert 14/L vagyok,a másik válasza pedig 100%-os volt...nem értem,szerintem nem a kor a meghatározó,hanem az érettség,a tudás:)
14/L
első válaszolónak:Nem épp ez a legjobb megoldás...:S
másik kettőnek:köszönöm szépen,tudom,hogy nem kell foglalkozni vele,de azért elég rossz érzés...:S
még egyszer köszönöm a válaszokat:)
Én 14 éves vagyok, de nem írom oda a koromat. Tapasztalataimból adódóan a legtöbb válaszomnál valószínűleg el sem tudják képzelni, hogy mennyi idős vagyok. :) Ha viszont odaírom, lepontoznak, ez tény. De engem nem zavar, nem ez a lényeg.
Csak azért nem írom oda, hogy higgyenek nekem. :) Nehéz életem volt/van, ebből adódóan sok mindent tudok minden témában, mert kénytelen voltam megtanulni, vagy csak úgy rámragadt a körülöttem lévő viszályokból.
De nem baj... Legalább segíthetek vele. Persze csak nem nem írom oda a koromat, mert akkor nem is hiszik el! :D Nem értem, miért olyan lehetetlen, hogy ennyi idősen is tudjon valaki gondolkodni.
Persze néha még én is szívesebben lennék gyerekes kislány, mint ilyen koravén h*lye akinek sosem volt gyerekszobája. :) De azért ez jobb.
Szia! Tudom milyen érzés, ha semmibe veszik a véleményedet a korod miatt, mondván, hogy te még semmit sem tudhatsz...
De ezt én megcáfolom! Mikor én voltam 12 éves, nem akarok dicsekedni, de érettebb voltam a koromnál, mégis mindig lehulyétzek, és ez most, pár év után is megmaradt bennem, hogy minek mondjak bármit is, úgyis semminek tartják a véleményem!
Csak azt tudom javasolni, hogy ne vedd a szivedre, vannak még emberek, akiket érdekelnek a Te gonolataid, a Te véleményed! A piros kéz csak piros kéz, meg a sok internetfuggo :)
Köszönöm szépen= )
Nem fogom feladni,és büszkén írom majd oda,hogy 12/L,és aki meg ilyen primitív,hogy egyből lepontoz anélkül,hogy elgondolkozott volna,hasznos-e a válaszom,azon meg csak nevetni lehet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!