Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell lepontozni a...

Miért kell lepontozni a kérdéseimet amiatt, mert odaírom, hogy 12 éves vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a legtöbb itteni ember azt gondolja a 12-13-14 évesekről,hogy csak d*gni tudnak,meg szörnyű a helyesírásuk,és persze hogyha ők adnak választ valamiben,akkor azt már le kell pontozni,mert biztos valami kis hülye,aki nem ért ezekhez a "felnőttes" dolgokhoz.Elhiszem,hogy sok ilyen korombeli gyerek van,akik TÉNYLEG ilyenek,de sokszor nem tudom,hogy miért kell lepontozni a válaszomat,mikor nem írok semmi olyat,ami ezt a reakciót váltaná ki.Megmutattam Édesanyámnak pár válaszomat,hogy nézze meg,van e benne olyan dolog,ami miatt 0 százalékosnak kell lennie,de ő se talált.Ez néha tényleg dühítő,hogy csak úgy megszokásból lepontoznak,mert "uh látom hülye kis 12 éves írta,megy a piros kéz!"
2009. jún. 23. 18:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne ird oda h 12 éves vagy!!!
2009. jún. 23. 18:13
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

szerintem nem kell foglalkozni hogy lepontoznak

minél többet irsz, annál rosszabb lesz a százalékod

emberek meg imádnak másokat kritizálni

tudod, másoknál szálka, náluk gerenda sem

2009. jún. 23. 18:29
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Ezt már én is tapasztaltam,sajnos,pedig attól,hogy tinik vagyunk,még lehet értelmes,okos hozzászólásunk egy bizonyos kérdéshez.A múltkor pl. egy ilyen kérdésre válaszoltam:"a barátom megujjazott,akkor már nem vagyok szűz?" Leírtam,hogy de,szűz vagy még,sőt a tampon sem veszi el a szüzességedet.Azt csak akkor veszted el,ha behatol a hüvelyedbe egy pénisz.Később láttam,hogy utánam dettó ugyanezt írták le más szavakkal,engem szépen lepontoztak,mert 14/L vagyok,a másik válasza pedig 100%-os volt...nem értem,szerintem nem a kor a meghatározó,hanem az érettség,a tudás:)

14/L

2009. jún. 23. 19:06
 4/16 A kérdező kommentje:

első válaszolónak:Nem épp ez a legjobb megoldás...:S

másik kettőnek:köszönöm szépen,tudom,hogy nem kell foglalkozni vele,de azért elég rossz érzés...:S

még egyszer köszönöm a válaszokat:)

2009. jún. 23. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Én 14 éves vagyok, de nem írom oda a koromat. Tapasztalataimból adódóan a legtöbb válaszomnál valószínűleg el sem tudják képzelni, hogy mennyi idős vagyok. :) Ha viszont odaírom, lepontoznak, ez tény. De engem nem zavar, nem ez a lényeg.

Csak azért nem írom oda, hogy higgyenek nekem. :) Nehéz életem volt/van, ebből adódóan sok mindent tudok minden témában, mert kénytelen voltam megtanulni, vagy csak úgy rámragadt a körülöttem lévő viszályokból.

De nem baj... Legalább segíthetek vele. Persze csak nem nem írom oda a koromat, mert akkor nem is hiszik el! :D Nem értem, miért olyan lehetetlen, hogy ennyi idősen is tudjon valaki gondolkodni.

Persze néha még én is szívesebben lennék gyerekes kislány, mint ilyen koravén h*lye akinek sosem volt gyerekszobája. :) De azért ez jobb.

2009. jún. 24. 09:45
 6/16 anonim ***** válasza:
41%
Utolso vélaszolo,énis kb ott vagyok ahol te,nekem nagyon sz.r az Életem..
2009. jún. 24. 11:19
 7/16 anonim válasza:
7%
bocsss de moegmondananekem valaki hogy hogy kellkerdest feltenni??lecii
2009. jún. 30. 08:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Ezt most komolyan kérdezed?Amúgy meg írni se tudsz,vagy csak nagyon siettél?:D
2009. jún. 30. 16:07
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Szia! Tudom milyen érzés, ha semmibe veszik a véleményedet a korod miatt, mondván, hogy te még semmit sem tudhatsz...

De ezt én megcáfolom! Mikor én voltam 12 éves, nem akarok dicsekedni, de érettebb voltam a koromnál, mégis mindig lehulyétzek, és ez most, pár év után is megmaradt bennem, hogy minek mondjak bármit is, úgyis semminek tartják a véleményem!

Csak azt tudom javasolni, hogy ne vedd a szivedre, vannak még emberek, akiket érdekelnek a Te gonolataid, a Te véleményed! A piros kéz csak piros kéz, meg a sok internetfuggo :)

2009. júl. 4. 00:19
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen= )

Nem fogom feladni,és büszkén írom majd oda,hogy 12/L,és aki meg ilyen primitív,hogy egyből lepontoz anélkül,hogy elgondolkozott volna,hasznos-e a válaszom,azon meg csak nevetni lehet.:D

2009. júl. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!