Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hátránnyal indul...

Szerintetek hátránnyal indul az a középsulis aki nem megy a bagoly/gólya táborba? 14/L

Figyelt kérdés

sajnos nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe és a bagolytábor 16ezer Ft,kérdeztem anyát,hogy mehetek-e ,de csak annyit mondott,hogy majd megbeszéljük (de láttam rajta,hogy szeretné,ha mennék csak...)

14L

2012. máj. 1. 16:41
1 2 3
 21/27 GhostRider3 ***** válasza:
77%

elvileg nem, gyakorlatilag meg ha olyan osztálytársaid lesznek, mindenbe bele fognak kötni. ha nem vagy túl félénk, akkor nem lesz gondod a beilleszkedéssel

tehát határozott nem. sok máson múlik még

2012. máj. 2. 09:22
 22/27 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:))

# 20/21 tegnap 22:19

mosogatnék én nem ezen múlik csak pénz akkor se lesz:/

diákmunkát vállalnék csak 14 évesnek nem nagyon akarnak munkát adni

2012. máj. 2. 14:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Véletlenül nem Avasis leszel?

Egyébként nem hiszem hogy sok mindent kihagynál vele,én is nagyon gondolkozok hogy elmenjek-e egyáltalán.

14/L

2012. máj. 2. 14:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

HAHÓ!!!! EZ VERÉBTÁBOR! :D

Én nem mentem. Nem bántam meg, a gólyatábort ki ne hagyd!

25/L

2012. máj. 2. 15:13
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

nálunk volt egy lány, aki beteg volt és nem ment (sztem az hülyeség, hogy a többség nem megy, rajta kívül mindenki volt)és mégis tökre beilleszkedett, igazából a gólyatáborban még nem is lesznek erős barátságok, mindenki elég félénk.

13/L (elsős gimnazista)

2012. máj. 2. 17:03
 26/27 A kérdező kommentje:

nem,nem avasis leszek:)

Ózdra megyek a SZIKSZI-be:D

2012. máj. 2. 17:24
 27/27 anonim ***** válasza:

Bagolytábor. ezt minden évben egyre furcsábban hívják..:D

Amúgy nem maradsz le,hidd el, semmiről nem maradsz le. Nálunk se voltak az osztályból kb. 10-en, de ők is simán beilleszkedtek. :D

2012. jún. 16. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!