Szerintetek hátránnyal indul az a középsulis aki nem megy a bagoly/gólya táborba? 14/L
sajnos nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe és a bagolytábor 16ezer Ft,kérdeztem anyát,hogy mehetek-e ,de csak annyit mondott,hogy majd megbeszéljük (de láttam rajta,hogy szeretné,ha mennék csak...)
14L
elvileg nem, gyakorlatilag meg ha olyan osztálytársaid lesznek, mindenbe bele fognak kötni. ha nem vagy túl félénk, akkor nem lesz gondod a beilleszkedéssel
tehát határozott nem. sok máson múlik még
köszi a válaszokat!:))
# 20/21 tegnap 22:19
mosogatnék én nem ezen múlik csak pénz akkor se lesz:/
diákmunkát vállalnék csak 14 évesnek nem nagyon akarnak munkát adni
Szia!
Véletlenül nem Avasis leszel?
Egyébként nem hiszem hogy sok mindent kihagynál vele,én is nagyon gondolkozok hogy elmenjek-e egyáltalán.
14/L
HAHÓ!!!! EZ VERÉBTÁBOR! :D
Én nem mentem. Nem bántam meg, a gólyatábort ki ne hagyd!
25/L
nálunk volt egy lány, aki beteg volt és nem ment (sztem az hülyeség, hogy a többség nem megy, rajta kívül mindenki volt)és mégis tökre beilleszkedett, igazából a gólyatáborban még nem is lesznek erős barátságok, mindenki elég félénk.
13/L (elsős gimnazista)
nem,nem avasis leszek:)
Ózdra megyek a SZIKSZI-be:D
Bagolytábor. ezt minden évben egyre furcsábban hívják..:D
Amúgy nem maradsz le,hidd el, semmiről nem maradsz le. Nálunk se voltak az osztályból kb. 10-en, de ők is simán beilleszkedtek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!