Volt egy vetélésem 2éve, most nagyon úgy néz ki h bekopogtatott a gólya hozzánk, de nagyon félek normális ez?
Szerintem normális hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba, mert nem élvezheted ki a terhesség örömeit.
egyik kolléganőm is először elvetélt, de a második babával már semmi gond nem volt:)
Mintha magamat látnám! Ezt csináltam én is amikor újra terhes lettem. És minden egyes pociszurkálásból óriási problémát csináltam. Ha volt hányinger az volt a baj, ha nem volt akkor meg az. Hál'Istennek nem volt semmi probléma másodszorra.
Ez az aggódás természetes és majd jót nevetsz magadon utólag, ha megszületik az egészséges babád.
Gratulálok:)!!!
Én is szeretném ha duphastont vagy utrogestant írna fel, ha nem akar magától én rá kérdezek majd!
9hetes voltam mikor elment 7hetesen még minden rendben volt, aztán barnázgattam és elmentem az akkori dokimhoz és már nem volt szívhang valamint a lepény le volt válva 3mm-re!
Aztán műteni akart másnap, de még aznap spontán elment!
4 vetélés után vagyok. Első kettő a 6-7. hétben, de annak egyéb okai voltak, nem para, tudtam, hogy baj lesz az elejétől fogva. A következőt, ami egészségesnek indult, 13. héten vesztettem el, műtéti úton, hetente néztek uh-n, de így sem vették észre, hogy valószínű 11-12. héten már elhalt a baba. Utána lett még egy, én is kétpercenként bugyiellenőrzést tartottam, de az is elment. Most, ha ismét összejön, megfogadtam, nem parázok, mert az állandó ideg, ami most volt, még az is lehet, hogy az vitte el a picit...
Ne idegeskedj, az nem tesz jót. Én is igyekszem nem tenni...
Kérd meg az orvosodat, hogy írjon ki utrogestant vagy duphastont, és arra is, hogy ellenőrizzen rendszeresen, mondjuk ne kéthetente, ahogy elő van írva, hanem hetente, így valamivel nyugodtabb lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!