Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet, írjatok normális...

Mi lehet, írjatok normális válaszokat légyszíves!?

Figyelt kérdés
A párommal,lefeküdtem március 16 este,nem védekezett,megkérdezte hova mehet el,és a fenekemre ment,onnan letöröltem persze rögtön.. elmentem utána mosakodni,kitöröltem törlőkendővel,átöltöztem. Szombat éjszaka,azaz a dolog után 1 napra,megjött normális menstruációm volt,5 napig,a szokásos.. Most van a 30 nap,nem jön meg de kezd fájni a bal mellem,a jobb egyáltalán nem.. Miért késhet???

2012. ápr. 17. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha azóta nem voltatok együtt akkor biztos hogy nem baba van a dologban, vagy ha mégis szerintem majdnem egyenlő a 0-val az esély, de persze tévedhetek. Szerintem az mástól lehet, hogy fáj a melled. A késést pedig sok minden más is befolyásolhatja.
2012. ápr. 17. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokmindentöl,de 1x1x termèszetes. Terhes sserintem nem vagy, de hètvègèn csinálj egy tesztet, mert az elővàladèk is tartalmazhat spermàt.
2012. ápr. 17. 21:25
 3/11 A kérdező kommentje:
A terhességet akkor kizárhatom? köszönöm nektek a normális válaszokat:)
2012. ápr. 17. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, akkor a barátod megyszakitással akarta megelözni, hogy terhes legyél.

Mind biztos tudod, a megszakitás NEM fogamzásgátlás, emellett teherbe eshetsz, akkor is, ha a végén kiszállt, mert már elötte is lehetne spermiumok az elöváladékban.

Ezért nem lehet a terhességet kizárni. Az meg, hogy a következö napon megjött, éppen nem jelent semmit, mert ha akkor teherbe estél volna, akkor az embrió még a petevezetékben tartózkodott volna, és csak több nap után ágyazódik be.

A legokosabb, ha sürgösen csinálsz egy tesztet, és utána gondolokodsz tovább, ha terhes vagy, akkor meg orvoshoz kell menni.

Ha nem, akkor elöször nagyon örülhetsz, hogy szerencséd volt, utána pedig gondolkodj, hogy hogyan is lenne jó védekezni (pl. az óvszer igen jó hatásfokú, ha rendesen használjátok). Ilyen módon viszont ne engedd, mert akkor csak idö kérdése, hogy mikor sikerül be egy baba.

2012. ápr. 17. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:

30 napnál ne izgulj még... A teherbeesés lehetősége kb 0,1%...

Nekem múltkor 35 napra jött, most 31 (átlag 28-30 szokott).

Megszakítással még sose lettem terhes, pedig 9 éve élek szexuális életet.

Most jobban izgultam, mert Pharmatexeztünk, belém ment, majd olvastam dolgokat erről... De tegnap megjött.

2012. ápr. 17. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nem sok esély van rá, hogy teherbe estél, ha a mensid után nem voltatok együtt védekezés nélkül. A pénteki esetből pedig tuti nem lehet baba, még ha volt is esetleg egy kósza petesejted, amit a megszakításos védekezésből felmászkált spermium megtermékenyített, mert utána szombaton megjött a vérzésed, tehát a méhnyálkahártyád levált, így nem tudott volna mibe beágyazódni az esetleges embrió. A nyálkahártya újraépüléséhez pedig idő kell, rendszerint 2 hét, tehát esélytelen a terhesség.
2012. ápr. 17. 23:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom! Azota nem voltunk eggyutt,en csak a mellfajasnal ijedtem meg,semmi olyan jel nincs ami azt jelentene,de akkor megnyugodtam:)
2012. ápr. 18. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
ELÖSZÖR MINDENKÉPPEN tesztelj!!! Mert ugyan nem nagy a valószinüsége, de ha véletlen mégis terhes vagy, akkor jobb minél elöbb megtudni. HA a teszt negativ, akkor megnyugodhatsz, ha pozitiv, akkor lehet gondolkodni, hogy mi legyen ezután. Egy teszt nem kerül sokba, egy gyerek viszont igen.
2012. ápr. 18. 08:02
 9/11 A kérdező kommentje:
megjött 33 nap pont mikor megvettem a tesztet:D szóval köszönöm mindenkinek! aranyosak vagytok:)
2012. ápr. 22. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben, de ezentúl ne egyezz bele, hogy igy "védekezzen", vagy használjatok óvszert (de szabályosan, és elejét´l végéig), vagy szedj fogamzásgátlót, de ne kockáztass.
2012. ápr. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!