Mi lehet, írjatok normális válaszokat légyszíves!?
Ha jól értem, akkor a barátod megyszakitással akarta megelözni, hogy terhes legyél.
Mind biztos tudod, a megszakitás NEM fogamzásgátlás, emellett teherbe eshetsz, akkor is, ha a végén kiszállt, mert már elötte is lehetne spermiumok az elöváladékban.
Ezért nem lehet a terhességet kizárni. Az meg, hogy a következö napon megjött, éppen nem jelent semmit, mert ha akkor teherbe estél volna, akkor az embrió még a petevezetékben tartózkodott volna, és csak több nap után ágyazódik be.
A legokosabb, ha sürgösen csinálsz egy tesztet, és utána gondolokodsz tovább, ha terhes vagy, akkor meg orvoshoz kell menni.
Ha nem, akkor elöször nagyon örülhetsz, hogy szerencséd volt, utána pedig gondolkodj, hogy hogyan is lenne jó védekezni (pl. az óvszer igen jó hatásfokú, ha rendesen használjátok). Ilyen módon viszont ne engedd, mert akkor csak idö kérdése, hogy mikor sikerül be egy baba.
30 napnál ne izgulj még... A teherbeesés lehetősége kb 0,1%...
Nekem múltkor 35 napra jött, most 31 (átlag 28-30 szokott).
Megszakítással még sose lettem terhes, pedig 9 éve élek szexuális életet.
Most jobban izgultam, mert Pharmatexeztünk, belém ment, majd olvastam dolgokat erről... De tegnap megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!