Gólya avatásra milyen feladatokat adnátok?
-Pelenkából csokipuding evés :D
-A csaj fekszik a földön a fiú felette és kivan rúzsozva a srác szája fekvőtámaszozik és közben a rúzsosz szájával adja a csajnak a puszit mindig amikor leér a fekvőtámaszból:D
-karaoke retrózenével :D
-felmosóronggyal keringőzni.
-Nekünk még volt egy olyan annó hogy a 2.osok megpakoltak egy zsíroskenyeret nutellával kecsappal tejszínhabbal mustárral és el kellett adni az utcán valakinek és aki a legtöbb aprót szerezte az nyerte a feladatot:D:DD:D
Én még olyat tudok mondani az első hozzászolót kiegészítve :),hogy:
-Suli falára egy létre és énekelnie kell
-Aztán csövesnek beöltözzni és koldulni 20 forintosokat
-Kifesteni az arcát
-Bepelenkázni és ugy kell mennie az utcán
-És jön egy durva amit nem csinálnék meg SOHA semmi pénzért,de az egyik oszt.tájnak ezt kellet :O
Beszarni az osztály elé,vagyis pukiznia
-Vagy egy pasit kifesteni és akkor egy másik pasival eljátszák,hogy b*zik és a járó kellők előtt úgy mennek kézen fogva és nézni ,mit szólnak hozzá a járó kellők xD
-Karaoke a főutcán
-Ilyen hülyeségek ivása vagy evése
-Felöltözni hülyén
-Zacskó fel a fejre és ugy menni az utcán
Hirtelen ennyi ha még írjak akkor írd meg és megpróbálok még írni :)
köszi a tippeket...=)
ezek a feladatok téll nem megalázóak,és ahogy elnézem a mostani gólyákat,durvábbakat is bevállalnának...szal sztem nem lesz nekik nagy lelkitörés,ha megcsináltatjuk velük amiket akarunk.
a kérdésbe elfelejtettem írni,de a suliban lesz az avatás,szal az utcai feladatok kilőve...sajnos.pedig azok közt is volt jó.=D
ez a pelenkából csokipuding evés ismerős XD nálunk is volt szó ilyenről :D
ja és kül sztem : írják fel az msn címüket a homlokukra:D vagy egy fehér pólóra amiben vannak :D és akk tudsz válogatni :D
na szóval:) előszöris a szivatás arról szól hogy a szivató és a szivatott is jólérezze magát:) persze vannak durvább feladatok is de max. akkor kicsit szidnak de másnapra elfelejtik, semmi bajuk nem lesz tőle
nekem most igy hirtelen 2 ötletem van az egyiket netről olvatam:
-zenére kell táncolni. ruha semmi extra amikor a zene megáll mindenki ''megfagy''. mindenki ismeri a játékot. Ám ekkor bejön néhány negyedikes aki tejszínhabbal fújja be arcuklat. mozdulni persze nem szabad. aki megmozdul kiesik. persze utána megy tovább a tánc, következő megállításnál ki lehet a fiúkat rúzsozni,festeni egyebek addig megy míg csak 1 ember marad.( szerintem ez baromi nagy:P)
amit pedig mi szoktunk mindenéven csinálni a kicsikkel az a parádi víz ivás:P nézz utána hogy mi az itt egy link:
gyomorbetegségre tökéletes nem is beszélve arról hogy mennyire büdös és záptojás szaga van:'D azt ha egybe lehuzta elsőnek ő nyert:P
meg a foghagymakrémes keksz szokott nagyon bejönni:P:P:P
hát ennyi jutott eszembe:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!