Szerintetek hátránnyal indul az a középsulis aki nem megy a bagoly/gólya táborba? 14/L
sajnos nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe és a bagolytábor 16ezer Ft,kérdeztem anyát,hogy mehetek-e ,de csak annyit mondott,hogy majd megbeszéljük (de láttam rajta,hogy szeretné,ha mennék csak...)
14L
végül is igaz:D
és hát próbálok én is könnyíteni a helyzeten:)
hát én nagyon szeretnék menni, bár a sulim nem szervez. A barátnőmnek a felvételi értesítővel együtt küldték a programot is, mikor olvastuk szünetben nagyon irigyeltem ...:)
14L
Majd a főiskolai/egyetemi igazi gólyatáborba menj ezek a gimis táborok nem nagy számok,és csak másolatok,ne aggódj nekünk nem is volt,viszont a főiskolai gólyatábor életem egyik legjobb élménye volt
22L
Igen, az első pillanatok fontosak! DE a barátőm nem ment mert nem ért rá és most mégse lúzer.. szóval azért attól függ mennyire vagy népszerű alkat meg jó fej...
De 16 ezer Ft-ot nem nehéz összegyűjteni augusztusig, főleg,hogy nyáron ezernyi munkalehetőség van.. gyermekfelügyelet, takarítás, vagy köss anyukáddal alkut, elenged a táborba, te pedig mindennap elmosogatsz, vagy ilyesmik... vagy gyűjtsd össze te!
amúgy tényleg fontos, mert az alatt a 3-4 nap alatt mindenki megismeri egymást valamilyen szinten, és valahogy összekovácsolódik az osztály. valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!