Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, ti mennyi gyereket...

Fiatalok, ti mennyi gyereket terveztek? Fiút vagy lányt? Milyen nevet szeretnétek adni neki (k)?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:16
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
egy gyereket szeretnék csak. kislányt. a kedvenc nevem a Lili :)
2012. máj. 7. 13:57
 42/50 anonim ***** válasza:
67%

hát ha az anyagi hátterem engedi majd akkor 7-8 gyereket szeretnék.

elsőnek fiút szeretnék hogy majd a kisebbik testvéreit megtudja védeni, de viszont lényegtelen a lényeg hogy egészségesek legyenek.

Nevek amik tetszenek fiú: Dániel, András, Attila, Áron, Ákos, Roland, Zsolt, Gergő

lány: Júlia, Mária, Zsófia, Hanna, Natália, Ivett, Regina, Anna (ha lány gyermekem lesz ezt a nevet fogja viselni a mamája után)Kira

16/L

2012. máj. 8. 22:14
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát főleg egyet sem(ennek magánügyi okai vannak), de ha becsúszik, akkor mindenképp felnevelem.

Ha fiú lesz: Levente, Gergő, Vajk.

Ha lány lesz: Villő, Alíz.

2012. máj. 12. 16:41
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fiú-lány ikerpárt szeretnék nagyon. :)
2012. máj. 17. 22:23
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Én minimum 2 gyereket szeretnék, és maximum 4-et, szóval leginkább 3-at szeretnék :) És nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy,hogy mi lesz a többi, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!

Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).

Lány nevet már választottam, és az az Emili. :) De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla :)

NŐ/22

2012. jún. 4. 16:01
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt egy fiút és egy lányt Zoltánt és Klaudiát 13/F
2012. jún. 14. 19:15
 47/50 anonim válasza:
100%

Hmm kicsit korai lenne még ezen gondolkodni,de mint minden fiatal én is megtettem,hisz ki az aki kamaszkorában nem tervezget előre főleg ha lány?!:))

Én vagy 2 vagy 4 gyereket szeretnék.Egyet és hármat semmiképpen nem.Azért mert egyedül nem akarom,hogy legyen a gyerekem,mert idősebb korára tudjon valakire számítani ha én már nem leszek,a hármat meg azért nem,mert kettő úgyis mindig összefog az egyik ellen és az úgy nem fer.:D

Lány nevek:

Adél,Emma,Málna,Amanda

Fiú nevek:

Márk,Milán,Marci,Balázs,Dániel

2012. jún. 27. 11:21
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó kérdés. Persze Én is jöhetnék a sablonszöveggel, hogy "mindegy, csak egészséges legyen". Ez így is van. :)

Már sokszor gondolkodtam a témán, és általában oda lyukadok ki, hogy két gyerek lenne az ideális. Onnantól kezdve mindegy, bár nagyon szeretnék egy kislányt. :) Néha azonban a fiú gondolata is csábító, de a fiú-lány gyerekpárostól valamiért viszolygok sajnos... :/ Remélem, kigyógyulok még belőle.

Fiú nevek terén kisgyerek korom óta a Marcell a befutó. Tetszik még az Ábel, a Leander, a Lőrinc, de a Marcellből nem fogok engedni, még ha a párom majd le is lehurrogja. :D

Lánynevekből pedig a Veronika az, amihez mindenképpen ragaszkodok. Más névben nem vagyok biztos, nagyon finnyás vagyok ilyen téren... De leginkább a hagyományosakat preferálom.

L/16

2012. júl. 20. 22:31
 49/50 anonim válasza:
100%

Min. 4-et szeretnék,2 fiút és 2 lányt,az ikreknek örülnék..:D

Nevek:Dávid,Milán,Anett,Bianka

2012. aug. 3. 15:32
 50/50 anonim ***** válasza:

Egy vagy két gyereket szeretnék. Min. egy lányt.

Lánynevek: Bianka, Zoé, Noémi, Kamilla, Amanda, Edina.

Fiúnevek: Gergő, Milán, Kristóf, Noel, Szabolcs.

2012. szept. 21. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!