Fiatalok, ti mennyi gyereket terveztek? Fiút vagy lányt? Milyen nevet szeretnétek adni neki (k)?
hát ha az anyagi hátterem engedi majd akkor 7-8 gyereket szeretnék.
elsőnek fiút szeretnék hogy majd a kisebbik testvéreit megtudja védeni, de viszont lényegtelen a lényeg hogy egészségesek legyenek.
Nevek amik tetszenek fiú: Dániel, András, Attila, Áron, Ákos, Roland, Zsolt, Gergő
lány: Júlia, Mária, Zsófia, Hanna, Natália, Ivett, Regina, Anna (ha lány gyermekem lesz ezt a nevet fogja viselni a mamája után)Kira
16/L
Hát főleg egyet sem(ennek magánügyi okai vannak), de ha becsúszik, akkor mindenképp felnevelem.
Ha fiú lesz: Levente, Gergő, Vajk.
Ha lány lesz: Villő, Alíz.
Én minimum 2 gyereket szeretnék, és maximum 4-et, szóval leginkább 3-at szeretnék :) És nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy,hogy mi lesz a többi, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!
Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).
Lány nevet már választottam, és az az Emili. :) De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla :)
NŐ/22
Hmm kicsit korai lenne még ezen gondolkodni,de mint minden fiatal én is megtettem,hisz ki az aki kamaszkorában nem tervezget előre főleg ha lány?!:))
Én vagy 2 vagy 4 gyereket szeretnék.Egyet és hármat semmiképpen nem.Azért mert egyedül nem akarom,hogy legyen a gyerekem,mert idősebb korára tudjon valakire számítani ha én már nem leszek,a hármat meg azért nem,mert kettő úgyis mindig összefog az egyik ellen és az úgy nem fer.:D
Lány nevek:
Adél,Emma,Málna,Amanda
Fiú nevek:
Márk,Milán,Marci,Balázs,Dániel
Ez egy jó kérdés. Persze Én is jöhetnék a sablonszöveggel, hogy "mindegy, csak egészséges legyen". Ez így is van. :)
Már sokszor gondolkodtam a témán, és általában oda lyukadok ki, hogy két gyerek lenne az ideális. Onnantól kezdve mindegy, bár nagyon szeretnék egy kislányt. :) Néha azonban a fiú gondolata is csábító, de a fiú-lány gyerekpárostól valamiért viszolygok sajnos... :/ Remélem, kigyógyulok még belőle.
Fiú nevek terén kisgyerek korom óta a Marcell a befutó. Tetszik még az Ábel, a Leander, a Lőrinc, de a Marcellből nem fogok engedni, még ha a párom majd le is lehurrogja. :D
Lánynevekből pedig a Veronika az, amihez mindenképpen ragaszkodok. Más névben nem vagyok biztos, nagyon finnyás vagyok ilyen téren... De leginkább a hagyományosakat preferálom.
L/16
Min. 4-et szeretnék,2 fiút és 2 lányt,az ikreknek örülnék..:D
Nevek:Dávid,Milán,Anett,Bianka
Egy vagy két gyereket szeretnék. Min. egy lányt.
Lánynevek: Bianka, Zoé, Noémi, Kamilla, Amanda, Edina.
Fiúnevek: Gergő, Milán, Kristóf, Noel, Szabolcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!