Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatalok, ti mennyi gyereket...

Fiatalok, ti mennyi gyereket terveztek? Fiút vagy lányt? Milyen nevet szeretnétek adni neki (k)?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:16
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Előreláthatólag vagy egyet vagy kettőt,de ennél többet semmiképp.Nekem mindegy,hogy kislány vagy kisfiú,csak egészséges legyen!Amúgy meg TELJESEN BIZTOS vagyok benne,hogy ha egyszer lesz gyerekem,akkor az kisfiú lesz!

A fiúnevek,amik tetszenek:

1.Gábor vagy Gabriel

2.Richárd

3.Roland

4.Péter

De addig úgyis változnak a trendek:)

A lánynevek,amik tetszenek:

1.Ildikó

2.Viktória

De ha ikrek lesznek és az egyik kisfiú és a másik kislány,akkor mindenféleképpen(ha illik majd a nevükhöz):

Gábor-Ildikó lesz

vagy

Viki-Ricsi

Ha ikrek és két kislány,akkor adott:D

Ha ikrek és két kisfiú,akkor:Gábor és Roland

Harmadik névnek a kislányoknak a Borbálát fogom adni:D ,vagy az Ilonát.(de csak ha megkereszteljük őket és kell védőszentxd)

..ugye hát az emlékek mindegyik névben ott vannak:)

Viki az egyik barátnőm és a neve nagyon tetszik:),meg emlékek fűznek hozzá:D

Ildikó az egyik volt matek és infó szakos tanárnőm.Akit nagyon szerettem!

Ilona(Lona) az egyik ismerősöm,akit szintén imádok:D

Borbála az anyukám!

Roland egy volt pasimnak a neve,neki a testvére volt a Ricsi(ezeket az emlékeket a férjemnek természetesen majd nem fogom elmondani),ezek úgy sem olyan komoly emlékek,csak gyerekszerelem volt:)

A Péter??.. az meg csak úgy jöttxDD

16/L

2012. máj. 2. 20:38
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

~Hát én világ életemben 5-öt szerettem volna, persze csak jó anyagi háttér mellett vállalnék be ennyit. De min. 3 gyermek az biztos! Úgy érzem képes lennék ennyit felnevelni.:) Bár kitudja még mit hoz a jövő.

~Igazából nem érdekel fiú lesz vagy lány.A lényeg, hogy egészséges legyen.

~Lány nevek: Nanetta, Napsugár, Életke, Sára, Lola, Éva

Fiú nevek: Benjámin, Jonatán, Chris, Ottó,

17/L

2012. máj. 2. 21:13
 33/50 anonim ***** válasza:
72%
Vessetek meg nyugodtan, de én nem akarok gyereket. Nincs türelmem hozzájuk, nem szeretem őket, bármelyik baba sokkal jobb anyát érdemelne nálam. Valószínűleg most sokan jönnek azzal, hogy pár év múlva másképp gondolom majd... Lehet, de ne próbáljatok meggyőzi, mert úgy sem fog menni. Ha muszáj mondani valamit, akkor lány és Lia. Tetszik ez a név kár, hogy engem nem így hívnak. 16L
2012. máj. 2. 21:39
 34/50 anonim ***** válasza:
50%

Minimum 2-t, de inkább 3-at :)

De megmondtam már mindenkinek, akivel erről a témáról beszélgettünk, hogy addig fogom sorra szülni a gyerekeket, amíg legalább 1 lányom nem születik :D Ja, igen persze a lényeg, hogy egészségesek legyenek :)

Naggggggyon sok név tetszik.

kedvencek:

lány: Viktória, Eszter, Kamilla, Jázmin, Diána

fiú: Dávid, Bálint, Bence, Ádám, Richárd

:)

15l

2012. máj. 2. 23:34
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát én vagy 2 lányt szeretnék 1-2 év korkülömbséggel, hogy legyen esély rá, hogy nem csak testvérek de barátnők is lehetnek.

Vagy még a másik eset, hogy egy fiú, egy lány, de akkor közöttük kicsit nagyobb korkülömbség.:)

Ez a két nagy álom, de ahogy majd a sors hozza, és az anyagiak engedik.:) neveket meg majd az apukával közösen választunk.:)

12/L

2012. máj. 3. 18:17
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy lányt és egy fiút szeretnék:)

Lánynevekbe ezek tetszenek: Estilla,Petra,Nikoletta,Angelika

Fiúba:Zalán,Máté :)

14/l

2012. máj. 3. 19:05
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

2 gyereket minimum szeretnék,és ha lesz lehetőségem,többet is.Most azt mondom,hogy 2 lányt és 1 fiút.:)

Eliza,Zsófi,Zsombor

15/L

2012. máj. 4. 14:43
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Én két fiúgyereket szeretnék majd a jövőben, de ez nem azt jelenti , hogyha lány lesz nem fogom ugyanúgy szeretni. Magyar nevekből nem szeretek túl sokat . Fiúból talán a Barnabás,Balázs,Benjamin,Tamás (bár ez eléggé tucatnév.) , lányból a Johanna,Borbála,Dorottya (Dóra,Dorka)
2012. máj. 4. 15:59
 39/50 anonim ***** válasza:
80%
Már nem azért, de néztem a kommenteket , mit kezdjen egy szegény gyerek "Életke" vagy "Nanetta" névvel?
2012. máj. 4. 16:01
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

32. válaszoló vagyok.

Mindenkinek más ízlése van, nem vagyunk egyformák. Nekem tetszenek ezek a nevek.

Az ,hogy neked nem, hát sajnálom.

2012. máj. 4. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!