Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lógjunk meg a barátnőmm...

Hogyan lógjunk meg a barátnőmmel úgy, hogy ne bukjunk le?

Figyelt kérdés
(ELŐRE LESZÖGEZEM HOGY NÉGYE;ÖTÖS TANULÓK VAGYUNK!) nos,7.esek vagyunk és egyszer már lógtunk,de mivel én sokat hiányzok kicsit nehéz lenne,ráadásul úgy hogy együtt nem megyünk iskolába de másnap egyből... anyáék nem engednék meg nekünk,szóval szülőkkel nem tudunk beszélni.nem tudnátok segíteni,hogy hogyan oldjuk meg a holnapi napot? lehetőleg ne bukjunk le.. 13/L

2012. ápr. 16. 15:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%

Ne mennyetek iskolába. Mennyetek el külön külön orvoshoz.

Mondjátok,hogy rosszul voltatok és még holnap nem akartok menni iskolába. Ennyi elég lesz, kapsz igazolást és kész.

ilyen egyszerű.

Egyre rosszabb a társadalom.

36F

2012. ápr. 17. 18:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, csak a kérdező első kommentjét. Valóban nagyon ügyes vagy, ha egy olyan pitiáner probléma, mint a történelem felelés elől el akarsz menekülni ilyen ostoba módon. Ülj le a hátsódra és tanuld meg. Ha meg kiszöktök akkor vállald a hülyeséged következményeit. Az életben nem lehet minden probléma elől megszökni, főleg akkor nem, ha ilyen jelentéktelen.
2012. ápr. 17. 19:05
 23/27 A kérdező kommentje:
Jól van,akkor elcseszem az életemet mert mertem kétszer lógni.:) Nos,a probléma megoldva most már.Megtanultam mindegyik töri anyagot amit kellett . Sziasztok
2012. ápr. 17. 20:00
 24/27 anonim ***** válasza:

Pár év múlva az egyetemen mit fogsz csinálni, amikor nem 3-4 oldalt kell elolvasni egyik hétről másikra hanem 3-400 oldalt vagy éppen 1000-et egy vizsgára egy tantárgyból?

Amúgy grat, anyukádnak is, hogy még adja a lovat alád.

Én nem mondom, hogy nem lógtam, de nem 13 évesen. Amikor pedig lógtam, vállaltam. Ne pitizzetek a tanárokkal, mert a tanárok MINDENT észrevesznek, akkor is, ha nem mondják...

2012. ápr. 18. 09:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Miért is kellene lógni? Ha jól megy a suli, akkor ideje elbaszni? Nem értem. Ott van szórakozásra a hétvége.
2012. ápr. 18. 10:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Rendben. Anya nem adja alám a lovat,hanem megengedte hogy ne menjek be DE!! csak azzal a feltétellel ha tanulok.Így is tettem... De szerintem nem kéne ennyit lovagolni ezen a témán,imént elmondom hogy LEZÁRVA! de nyugodtan írogathattok alá,ha nektek ettől jobb lesz.Nem baj,hogy én idióta már egyszer elmondtam hogy téma lezárva és nyugodtan befejezhetitek.De ha ti ennyire elunjátok az életeteket,és még mindig egy lerágott témával törődtök ám legyen.Privátba megvitathatjátok ,csak könyörgöm ne itt.Viszlát
2012. ápr. 19. 20:35
 27/27 MoonQueen666 válasza:

Wow.. most találtam rá erre, és ahogy számolom, már 20 évesek lehettek. Amúgy én tökre megértettem, hogy miért akartatok lógni, de azt nem értem, hogy az emberek miért nem tudták ezt felfogni lol.

Amikor 13 évesen válaszoltál a lenézőkre, tökre meglepődtem, hogy intelligensebben írtál mint egy pár mai kölyök, még csak 17 vagyok, de wow, lenyűgöző..

Amúgy ma engem lógással gyanúsítottak, holott csak azért mentem el, mert ma érettségiztem informatikából :D

Azt mondták haza mehetek, erre most hívnak, hogy hahó, hol vagyok stb stb :D

2019. máj. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!