Hogyan lógjunk meg a barátnőmmel úgy, hogy ne bukjunk le?
Ne mennyetek iskolába. Mennyetek el külön külön orvoshoz.
Mondjátok,hogy rosszul voltatok és még holnap nem akartok menni iskolába. Ennyi elég lesz, kapsz igazolást és kész.
ilyen egyszerű.
Egyre rosszabb a társadalom.
36F
Pár év múlva az egyetemen mit fogsz csinálni, amikor nem 3-4 oldalt kell elolvasni egyik hétről másikra hanem 3-400 oldalt vagy éppen 1000-et egy vizsgára egy tantárgyból?
Amúgy grat, anyukádnak is, hogy még adja a lovat alád.
Én nem mondom, hogy nem lógtam, de nem 13 évesen. Amikor pedig lógtam, vállaltam. Ne pitizzetek a tanárokkal, mert a tanárok MINDENT észrevesznek, akkor is, ha nem mondják...
Wow.. most találtam rá erre, és ahogy számolom, már 20 évesek lehettek. Amúgy én tökre megértettem, hogy miért akartatok lógni, de azt nem értem, hogy az emberek miért nem tudták ezt felfogni lol.
Amikor 13 évesen válaszoltál a lenézőkre, tökre meglepődtem, hogy intelligensebben írtál mint egy pár mai kölyök, még csak 17 vagyok, de wow, lenyűgöző..
Amúgy ma engem lógással gyanúsítottak, holott csak azért mentem el, mert ma érettségiztem informatikából :D
Azt mondták haza mehetek, erre most hívnak, hogy hahó, hol vagyok stb stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!