Hogyan lógjunk meg a barátnőmmel úgy, hogy ne bukjunk le?
Figyelt kérdés
(ELŐRE LESZÖGEZEM HOGY NÉGYE;ÖTÖS TANULÓK VAGYUNK!) nos,7.esek vagyunk és egyszer már lógtunk,de mivel én sokat hiányzok kicsit nehéz lenne,ráadásul úgy hogy együtt nem megyünk iskolába de másnap egyből... anyáék nem engednék meg nekünk,szóval szülőkkel nem tudunk beszélni.nem tudnátok segíteni,hogy hogyan oldjuk meg a holnapi napot? lehetőleg ne bukjunk le.. 13/L2012. ápr. 16. 15:47
11/27 anonim válasza:
aki nem tanul az buta marad,nem tanulod meg a pl biológiát akkor majd jössz te is ilyen idióta kérdésekkel,ez az összefüggés..ne csinálj a lógásból rendszert csak mert megerőltető leülni tanulni,netezés helyett.. a te érdekedben
12/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok nagyzolni a jegyeimmel,mert ugyan minek.Viszont Biológiából elég jól teljesítek,és ha szexre kerülne a sor sem 13 évesen fogok,már meg ne haragudj kérlek.Butaság ez az általánosítás... De mindegy,mert már megbeszéltem anyukámmal és elengedte ezt az egy napot
2012. ápr. 16. 17:31
13/27 anonim válasza:
Egyébként a töri a legegyszerűbb tantárgy, ha most nekiülsz fél óra múlva kész leszel, ennyi.
14/27 anonim válasza:
egyáltalán nem lényeges,hogy milyen tanulók vagytok,ha ellógtok.amugy elég gáz,hogy lógni akartok,de még azt sem tudjátok,hogy hogyan.szerintetek akik ellógnak megkérdezik elotte,hogyan csinálják,hogy ne vegyék észre vagy mi? ha ezzel akartok kitunni vagy valami akkor még szánalmasak is vagytok,én is szoktam lógni,de nem kérdezem meg,hogy hogyan kell,ha észrevesznek hát észrevesznek vállalom és ennyi.
15/27 anonim válasza:
szerintem az hogy a szüleid bíznak benned sokkal fontosabb mint egy szar töri karó. ha nem tudod megértetni velük (akármire hivatkozva) hogy nem kéne holnap bemenned, akkor hagyd az egészet és vállald be a törit. tényleg nincs értelme trükközni, a szülők általában jobban harapnak a lógásra vagy igazolatlan órára mint egy karóra.
16/27 anonim válasza:
Nem tudom ott hogyan megy, de nálunk anno általánosban aki nem volt ott dolgozat írásnál automatikusan egyest kapott vagy, ha jó kedve volt a tanárnak megíratta máskor.
Felelésnél ugyanez, ha nála nyílt a napló :D 1-es... nem volt szarakodás :D
17/27 A kérdező kommentje:
Egyrészt,anyáék elengedték nekem ezt az 1 napot mert megértették hogy miért akarok hiányozni.Másodszor,nem kérkedek azzal hogy lógni akarok,egyáltalán nem vagyok rá büszke de nekünk ez volt a MÁSODIK!!! amit elejtettünk,és az első is fizika TZ miatt volt,mivel nem tudtunk rá megfelelően készülni.Én sokat betegeskedek,mivel gyenge az immunrendszerem ( persze ezzel is csak kérkedek ) és ezért hiányoztam már sokat NEM!! azért mert mindig lógtam.Harmadszor voltak ötleteink hogy hogyan csináljuk,ha esetleg nem engednék meg,és gondoltuk MI TELJESEN DEGENERÁLTAK PERSZE,hogy esetleg másnak is lesz ötlete,ezért felraktuk EGY OLYAN OLDALRA AHOVA KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBA KÜLÖNBÖZŐ KÉRDÉSEKET LEHET FELTENNI. De köszönöm a leoltós,lehúzós,kicikizős mindent jobban tudó válaszokat.Hogy mi biztos terhesek leszünk,hogy mi most ezzel kérkedünk,hogy nem érdekes hogy jól tanulunk és a többi egetrengető fontos és mindenekelőtt életmeghatározó választ,és köszönjük szépen ma nagyon jól éreztük magunkat.
2012. ápr. 17. 17:05
18/27 mus musculus válasza:
Én sem értem, miért kell ezt véresen komolyan felfogni. Behavazódtak, nem tudtak tanulni, ezért eltolták pár nappal a dogájuk időpontját és nem terveznek rendszert csinálni belőle, miért olyan nagy dolog ez? Persze nem dicséretes húzás, na de közel sem akkora bűn, mint ahogy azt sokan beállítani próbálják. Évente egy vagy két alkalommal belefér.
19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2012. ápr. 17. 17:11
20/27 anonim válasza:
kislány nem kell kiakadni,itt senkit nem izgat elcseszed-e bármivel az életed vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!