Mit tegyek? Van egy olyan érzésem h a barátnőmmel megint eltávolodunk egymástól egy bizonyos személy miatt. :/
Már kb 7-8éve legjobb barátnők vagyunk.
kb egy éve jóba lettünk egy osztálytársunkkal,és idővel én le se lettem sz*rva,és "legjobb barátnők" lettek. Nekem ez rohadt sz*rul esett,de vannak még barátnőim az osztályban,akik nagyon közel állnak hozzám,és ők végig mellettem voltak,de Ő mégis közelebb áll hozzám,megbízunk egymásban..és az a 8év,és a sok emlékek..
1hónap után odajött hozzám h sajnálja ezt az egészet,és bocsájtsak meg neki,soha többet nem lesz ilyen..de most mégis megint úgy érzem,hogy egy másik osztálytársam közénk akar állni.
Mit tegyek ? Nem tudom h szóljak-e hogy szerintem megint ugyan az a helyzet mint anno egy éve,vagy inkább hadjam ?
Ez van velem és a legjobb barátnőmmel is:S Csak mi 14 éve ismerjük egymást..és mindig is legjobb barátnők voltunk..:(
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!