Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Korai, hogy a 16 éves lányomna...

Korai, hogy a 16 éves lányomnak barátja van?

Figyelt kérdés
Elsősorban nyilván szülőket kérdezném!
2012. ápr. 12. 12:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A "konkrét" szex dologgal még várna 1 évet. Erről elég nyíltan beszélgettünk már. Úgy gondolom ha ezt tényleg be is tartja akkor már örülhetünk a mai világban. Persze tudom, hogy azon kívül már más egyebet csináltak. Én sem most jöttem le a falvédőről. Hála az égnek elmondása szerint a fiú is korainak tartja még a dolgot. Neki is a lányom az első komoly barátnője. Elég sok rossz példa van előtte még az általános iskolai évekből. 12-13 éves akkori osztálytárs lányok már túl voltak az első együttléten. Ennyi idősen már van akinek ezek közül 4-5 fiúval is volt szexuális kapcsolata. Azt mondta erre a lányom, hogy annak idején megvolt róluk a véleménye és nem akarja őket követni. Minden esetre a lelkére kötöttem ha elérne erre a pontra akkor átbeszéljük a dolgot, mert az óvszer mellett /ha tetszik a fiúnak, ha nem!/ biztonsági okokból még valamit kell alkalmazni.
2012. ápr. 13. 10:19
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem már késő.
2012. ápr. 13. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

"12-13 éves akkori osztálytárs lányok már túl voltak az első együttléten."

Ez akkora kamu... nehogy bevegyétek már.

2012. ápr. 14. 16:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Mi ebben a kamu? Sajnos nem volt az!
2012. ápr. 14. 20:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem kamu a korai együttlét. barátnőm kislánya 12 évesen pasizott 13 évesen terhesség gyanújával vitte anyuka az orvoshoz. kedves kérdező amit leírtál a lányodról, nekem egy őszinte kapcsolatnak tűnik. bárcsak az én lányommal is így lenne. bízz benne, mert szerintem rendben van amit csinál, és a lényeg hogy őszinte. több ilyen anya-lánya kapcsolat kellene.
2012. ápr. 16. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. nem azért írtam hogy bárcsak az enyémmel is így lenne ( jó kapcsolatra gondolok), mert nem ígyvan, csak mert még pici. :)
2012. ápr. 16. 10:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok szülő, de 16 is elmúltem elég rég...

Nekem 16 évesen lett az első komoly kapcsolatom (habár közelebb voltam már a 17-hez). Anyukám nem volt elég nyílt velem, sosem volt téma a szex, intimitás, ilyenek. A párom egy évvel volt nagyobb nálam, tehát ő olyan 18 körül volt. Csak jó volt szerelmes lenni, jó volt, hogy van nekem is párom. Lefeküdni 1 év után feküdtünk le...ő sem én sem akartuk korábban, úgyhogy már majdnem 18 voltam mikor megtörtént.

IDegesítő volt, mert anyukám állandóan utánam fürkészett kutakodott, hívott félóránként, nyitott be a szobába 10 percenként...pedig nem volt miért...

No, ezzel a már férfival vagyok együtt 5 éve, csodálatos kapcsolatunk van, most szeretnénk összeköltözni.

Ebben a korban már kell hagyni, ha eddig jól nevelted, ezután sem csinál hülyeséget.

2012. ápr. 17. 07:00
 18/21 anonim ***** válasza:

14 évesen jöttem össze én is az első barátommal, aki azóta a kislányom (2,5 éves) apukája is:-)

(idén ősszel töltöm a 24-et)

Nem korai, csak annyit mondok én is, ha szexre kerül a sor, hogy ésszel;-)

2012. ápr. 25. 21:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem korai. Nekem 15 évesen volt először komoly barátom, egy évig jártunk. Szex nem volt, mert én még nem akartam, de ő is tapasztalatlan volt még.

Én áldásomat adnám a kapcsolatra, ha ismerem a srácot és tudom, hogy megbízható, nem iszik, nem drogozik.

27/L

2012. ápr. 26. 09:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem se korai. Én 18 leszek 4 éve vagyunk együtt és azóta is ismerem. 15-16 voltam mikor lefeküdtem vele. Kicsit idösebb mint én de jól megvagyunk általában. Babánk is lesz pedig nem terveztük (becsuszott), elvetetni nem akartuk, mert nem vagyunk annak a hive.

36hkm

2012. máj. 5. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!