Korai, hogy a 16 éves lányomnak barátja van?
"12-13 éves akkori osztálytárs lányok már túl voltak az első együttléten."
Ez akkora kamu... nehogy bevegyétek már.
Én nem vagyok szülő, de 16 is elmúltem elég rég...
Nekem 16 évesen lett az első komoly kapcsolatom (habár közelebb voltam már a 17-hez). Anyukám nem volt elég nyílt velem, sosem volt téma a szex, intimitás, ilyenek. A párom egy évvel volt nagyobb nálam, tehát ő olyan 18 körül volt. Csak jó volt szerelmes lenni, jó volt, hogy van nekem is párom. Lefeküdni 1 év után feküdtünk le...ő sem én sem akartuk korábban, úgyhogy már majdnem 18 voltam mikor megtörtént.
IDegesítő volt, mert anyukám állandóan utánam fürkészett kutakodott, hívott félóránként, nyitott be a szobába 10 percenként...pedig nem volt miért...
No, ezzel a már férfival vagyok együtt 5 éve, csodálatos kapcsolatunk van, most szeretnénk összeköltözni.
Ebben a korban már kell hagyni, ha eddig jól nevelted, ezután sem csinál hülyeséget.
14 évesen jöttem össze én is az első barátommal, aki azóta a kislányom (2,5 éves) apukája is:-)
(idén ősszel töltöm a 24-et)
Nem korai, csak annyit mondok én is, ha szexre kerül a sor, hogy ésszel;-)
Nem korai. Nekem 15 évesen volt először komoly barátom, egy évig jártunk. Szex nem volt, mert én még nem akartam, de ő is tapasztalatlan volt még.
Én áldásomat adnám a kapcsolatra, ha ismerem a srácot és tudom, hogy megbízható, nem iszik, nem drogozik.
27/L
Szerintem se korai. Én 18 leszek 4 éve vagyunk együtt és azóta is ismerem. 15-16 voltam mikor lefeküdtem vele. Kicsit idösebb mint én de jól megvagyunk általában. Babánk is lesz pedig nem terveztük (becsuszott), elvetetni nem akartuk, mert nem vagyunk annak a hive.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!