Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, hogy megengedtem a 14 éves lányomnak, hogy nálunk aludjon a barátja? Többi lent
Szóval jövő hét pénteken itt alszik nálunk a 17 éves barátja mert én megengedtem. Avval a feltétellel ,hogy 1 óránként benézek 1x. De most már utólag nem biztos,hogy jó ötlet volt. Bízom a lányomban ,de a fiúba nem annyira mert hát csak 17 éves és ilyenkor a fiúk..szóval értitek..Mit tegyek? Már ne mondjam azt ,hogy mégse jöjjön ugye? 4 és fél hónapja vannak együtt. Szerintetek szexelnének titokba?
46/nő
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de ez röhejes. Ha szexelni akarnak, akkor fognak, akár engedélyezed, akár nem.
Amit te megtehetsz, hogy elmagyarázod a lányodnak, hogy az ő korában a szexuális élet rettenetesen korai és felelősségre tanítod.
Azzal, hogy megengedted az ott alvást, nem gátoltál meg semmit.
Istenem... De komolyan, én nem értem a szülőket...
Szexelni nem csak és kizárólag éjszaka lehet. Ha le akar vele feküdni, le fog. Ezt nem befolyásolja, hogy együtt alhat-e vele, vagy sem. Főleg ha tudja, hogy benézegetsz hozzájuk, valszeg nem aznap este fogja, hanem egyik délután, amikor te nem vagy otthon.
Én megkérdeztem anyától 14 évesen, hogy pettingelhetek-e? Ő azt mondta, hogy nem. Rábólintottam, aztán átmentem a barátomhoz és pettingeltünk. Az ő szülei nem szóltak bele.
Inkább érd el, hogy bízzon benned, és mondja el, ha készül valamire, de semmmit sem fogsz tudni megakadályozni, ha nagyon akarja.
20L
Nyilván nem fogsz éjjel óránként rájuk nyitni.
És ha annyira akarják, megteszik valahol máshol, ezt - szerintem - manapság már nemigen lehet megakadályozni. Sőt, még gonosznak is tűnhetsz a szemében, amiért meg akarod fosztani olyasmitől, amit - szerinte - már minden barátnője csinál.
Mindazonáltal teljesen (meg)érthető az aggodalmad, a 17 éves fiúk többségéről sokmindent el lehet mondani, de azt nem, hogy képesek felelősségteljesen viselkedni, főleg egy ágyban egy lánnyal...
És miért ne szexelhetnének? Én is 14 éves voltam amikor a 17 éves barátom először nálam alhatott. Csak az volt a különbség, hogy az én anyám eljött velem fogamzásgátlót iratni. Lehet jobb lenne, ha nem kéne titokban csinálniuk, mert gondolom, ha együtt akarnak aludni, akkor nem horrorfilmeket fognak nézni. El kéne beszélgetni a lánnyal, hogy akarnak e szexelni és, hogy hogy védekeznek e meg stb.
17/L
már azzal hogy megengedted hogy ott aludjon lovat adtál alájuk.a férjed azaz a apuka mit szól?
14éves gyereklányok jujj, ezek azt hiszik annyira felnőttek mint amennyire beképzeltek
köszönöm az eddigi válaszokat!
Csak az a baj,hogyha nem nézegetek be akkor biztos csinálni fogják!:S és nem szeretném ha kislányom 14 évesen elkezdené a szexuális életét mert nem szeretném ha kiégne és nem hiszem hogy 14 éves gyerek kész van a szexre! Hogy akadályozhatnám meg? A barátját azért ne tiltsam el tőle ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!