Most megint én vok a rossz? :/.
Nem vagy te a rossz.Meg kell szépen mondani neki,hogy lesz még ezer alkalom,amikor kimehettek sétálni.De tudod mit mondok én ezekre a sétálgatásokra?Ez a ribancképzés első lépcsője.
1.Kimennek sétálni csak úgy.
2.Kimennek menő ruhákban sétálni csak úgy.
3.Kimennek menő ruhákban sétálni a fiúkkal.
4.Elmennek sétálni ribancos ruhákban a fiúkkal sétálni.
5.Elmennek diszkóba a fiúkkal ribancos ruhákba rázni a s___ggüket.
6.Elmennek diszkóba rázni a s___ggüket,aztán elkezdenek "kavarni" a fiúkkal.
7.Kavarnak,isznak,cigiznek.
8.Szexelnek.
9.Feljönnek a gyakorikerdesek.hu-ra kiírni egy kérdést,hogy:"Szerintetek lehetek terhes,ha..?"
10.Kiderül,hogy terhesek->abortusz. Kiderül,hogy nem terhesek,de azt hitték,hogy azok->szégyen,hogy ilyenkor vajon hol az anyuka?
Ha sokszor nem lesz kedved kimenni:
1.Nem lesz,vagy alig lesz társasági életed,
2.Lesz társasági életed,de inkább a stréberek/nyomik közé fognak sorolni,
3.Később röhögsz a mostani mágnesp__csájúakon,hogy lecsúsztak szegénykék..:)
4.Sokat/eleget fogsz tanulni ahhoz,hogy később építhesd a jövődet,legyen normális családod,megbecsüljön a férjed.:)
Melyiket választod?Csak rajtad múlik.Vagy csak szolíd sétálgatás maradjon!:)Ha tanácsolhatom.Keress olyan barátokat,akik NEM VÁRNAK EL TŐLED SEMMIT és nem r___bik!!:)
16/L-a tapasztalat beszél,én a második verziót választottam.(sokszor nem volt kedvem kimenni...)
18:25 barátnőmmel sokszor sétálunk már kb 3 éve, és közünk sincs a ribikhez : 3
14/l
"ma 20:44"
Lehet szolídan is sétálni :D
Én ezt az egészet így oldottam meg:
*telefon csörög*
*felvesz*
- Kijössz?
- Nem.
*kinyom*
*letesz*
Forever kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!