Ti elengednétek a barátnőmhöz? 12/F
Nyáron úgy terveztük , hogy elmegyek hozzá , busszal , de anyukám nem nagyon van oda az ötletért.
80 km-re van innen , mennék busszal , majd onnan leszállnék , és rá vonatra..
12 évesen ne csajozz,nem engednélek el,de még 14 évesen sem egy 12-15 éves gyereknek még nem kell párkapcsolat,együtt alvás szex,gyerekszerelem,kézfogással,szájra puszival 14-15 évesen még elmegy,de ez a "komoly kapcsolat" téma nevetséges, és felesleges.Még egy 16 évest sem engednék a barátjával,barátnőjével aludni.
12 évesen te csak ne utazgass egyedül...
Tanul a hibáiból?!Ja jó csak ha 14 évesen összehoz egy gyereket...Egyébként úgyhogy na cső elmegyek a csajomhoz 100 km-re biztos nem engedném.Max. ha ismerem a családot, a kislányt és én hoznám vinném és 1 hét legfeljebb.
Egyébként 12 évesen csajozni...hát....
elég gáz h 12 évesen barátnőd van. Én is ebbe a korosztályban tartozók szóval tudom h " ezek a mai fiatalok" ilyen korán kezdik. Nem akarom védeni, de ez egyenlő az ovis szerelemmel. ( egy fiúnés egy lány egy baráti körbe van Max megfogják egymás kezét és megpuszilják egymást)
Csak ezt a felnőttek nem nagyon értik. Itt nincs többről szó csak kezdenek érdeklődni a másik nem iránt.
Ja és nem engednék ék el.
12/l
Biztos nem. Az okok nagy részét leírták már előttem.
12évesen már érdekelnek a lányok?:D Én akkoriban még sz.rtam rájuk nagy ívben xD
Mára már fordult a kocka :D
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!