Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá, ha gyermeke...

Mit szólnál hozzá, ha gyermeked azt mondaná?

Figyelt kérdés
...(18 évesen), hogy meleg?

2012. ápr. 5. 19:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
95%
Ha anya lennék , nem borulnék ki ilyen miatt (bár még messze van én is 18 éves vagyok ) . Jobban szeretném , ha a gyermekem őszinte lenne majd hozzám és elmondná az ilyen dolgokat anélkül , hogy tartania kéne tőlem . Persze meglepne egy kicsit . De a melegek is teljesen ugyanolyan emberek , mint bárki , nem rosszabbak semmivel . Nem is tehetnek róla , hogy kialakul . Ezt figyelembe kéne venni az embereknek és nem azonnal itélkezni . Remélem a te szüleid el tudták ezt fogadni végül .
2012. máj. 23. 15:05
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Szétverném. :)
2012. dec. 1. 22:21
 33/42 anonim ***** válasza:
74%

Egyeseknek el kellene a családi pótlék mellé egy használati utasítás is:D

Szerintem ezzel tisztában kellene lennie minden szülőnek,hogy ez bárkinél megeshet,mivel nem egy ritka dolog.

Nem 1 millióból 1 emberre jellemző,hanem kb 10ből 1re.

Az a durva,hogy olyan buták az emberek,hogy amiről nem tudnak,azt hiszik nem is létezik.Sokan nem is érdeklődőek a világ felé vagy,hogy más emberek milyenek.Csak élik az egyszerű életüket.

Szerintem az élet egyfajta tanulmányozás is.Megfigyelés.

De nem mindenkinek van rá igénye.

2013. dec. 4. 04:38
 34/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez nem egyik napról a másik napra jön.
2013. dec. 22. 07:13
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Túlélném. Nyilván nem örülnék neki, de az, hát az. Ellene tenni nem tud, ha meg mégis megpróbál akkor egy boldogtalan élet várna rá. Azt nagyon nem szeretném. Szóval ugyanúgy szeretném, ahogyan korábban, hiszen ő ugyanaz az ember, akit 18 éven át neveltem.
2013. dec. 22. 12:06
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Ugye az mindenkinek világos, hogy aki ennek "nem örülne", az nem annak nem örülne, hogy a gyereke meleg, hisz már korábban is az volt, csak nem tudott róla, és nem volt vele problémája. Hanem annak nem örülne, hogy megtudta a dolgot. Tehát nem a hooszexualitással van gondja, hanem annak a tudatával.

Szóval az ilyen szülők inkább nem akarnák megtudni, és akkor abban a hitben élnék le az életüket, hogy a gyerekük nem meleg (mivel ezt képzelik), és úgy halnának meg, hogy nem is ismerték a SAJÁT gyereküket, hanem egy általuk elképzelt embert szerettek, de nem a gyereküket.

Ez miért jó?

2013. dec. 22. 13:58
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,van akinek nem is igénye ismerni a gyerekét,nehogy azt gondold.

Van,akit az sem érdekli mi van vele.

Vagy annyit sem tud még róla,hogy mi a kedvenc színe pl.

2013. dec. 22. 14:00
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz majd jó a melegeknek,amikor már ha felteszel egy kérdést,akkor nem lesznek ilyen válaszok sem.

"Nem örülnék neki,de----"

Sokan azt hiszik,hogy az ember,azért mert meleg meg lett fosztva vmitől.A számukra elképzelt sablonos,"normális"élettől,de valójában attól fosztják meg őket,hogy aszerint éljenek amik.

Ma már az ember amúgy is nagyon szabad,ha heteró is,azt csinálhat,amit szeretne...nem kell azt tennie,amit mások elvárnak tőle.

2013. dec. 22. 14:03
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szülő, de elfogadnám, viszont egy feltétel lenne, hogy mielőtt lefekszik valakivel csináltasson tesztet, hogy az illető nemibeteg-e. Mondjuk ha hetero gyerekem lenne akkor is kérném ezt.
2013. dec. 23. 09:14
 40/42 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez a gyakorlatban csak akkor kivitelezhető ha vkinek állandó szexpartnere van egy ideig.

De szerintem nagyon kevesen járnak minden partner után szűrésre.

Lehet x időnként(pár havonta)elmennek.

De most,ha vki mutat neked egy kb 2 hetes tesztet,az alatt még kitudja kivel feküdt le.

Érted!100%ig megbízni nem lehet senkiben sajna.

Ezért jó ha egy ideig állandó partnered van.

De nem hinném,hogy egy 18 éves gyerek minden nap mással fog szexelni.

2013. dec. 23. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!