Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál hozzá, ha gyermeke...

Mit szólnál hozzá, ha gyermeked azt mondaná?

Figyelt kérdés
...(18 évesen), hogy meleg?

2012. ápr. 5. 19:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az első reakcióm az lenne, hogy: "Te jó ég, ha ezt apád megtudja!!!!????" Én vagyok elég modern nézetű és gondolkodású, semmi bajom a melegekkel! De a párom és a családom hímnemű tagjai mind homofóbok! Iszonyatosan sajnálnám a fiam és próbálnék elég erőt adni neki, hogy a családjával szembe tudjon nézni... :S
2012. ápr. 6. 00:54
 12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :) Milyen érdekes hogy szinte csak anyukák/hölgyek írtak választ, nem? :)) Inkább elgondolkodtató.
2012. ápr. 6. 09:10
 13/42 anonim ***** válasza:
85%
Igen viszont sokszor ők talán még jobban ki is borulnak, ahogy hallani olvasni lehet sok helyen.
2012. ápr. 6. 10:05
 14/42 anonim ***** válasza:
94%
Nem teljesen válaszolok, csak hozzá szeretnék fűzni vmit: Múltkor barátaink itt voltak, és szülők között az volt a téme, hogy mit szólna hozzá, ha a gyerekéről kiderülne, hogy meleg. Erre az én szüleim azt mondták, hogy nem örvendeznének, de nem szólnának bele, mert ez az én dolgom, ellenben a barátaink így kb ennyit mondtak: Kitiltanám a házból nem kapna kaját stb... Szóval nem mindenki fogadná úgy, ahogy a többi válaszoló.
2012. ápr. 6. 13:56
 15/42 anonim ***** válasza:
39%

Őszinte leszek.

Nem hiszem, hogy megtudnám emészteni.Egyszerűen nem menne.

2012. ápr. 6. 13:59
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Bár én még csak 18 éves vagyok, nem szülő, és nincs gyerekem, de ha a későbbiekben lesz gyerekem, és előáll azzal, hogy meleg, hát.. valószínűleg ledöbbennék, és nem örülnék neki, de emiatt semmiképp nem küldeném el pl. otthonról, vagy bánnék vele másképp, mint addig. Ez egy olyan dolog, hogy nem ő akart meleg lenni, ő erről egyáltalán nem tehet. Olyan, mintha azért haragudnék rá, mert kék helyett zöld szeme van, az sem az ő hibája lenne. Leülnék, beszélgetnék vele, megmondanám, hogy támogatom amiben tudom, azt viszont elvárnám, hogy ne járjon el felvonulásokra, ne öltözzön csupa rózsaszínbe, és el lehessen dönteni a kinézetéről, hogy férfi, vagy nő.

18/f

2012. ápr. 6. 16:20
 17/42 anonim ***** válasza:
84%

Tessék, én férfi vagyok

egyáltalán nem zavarna, nem döbennék le, ő élete nem az enyém, max azt mondanám ha mód van rá ne legyen nyunyó, meg figyeljen oda, hogy össze ne szedjen HIV-et (bár ez heteróként is összejöhet) meg amúgy is igényesre nevelném, szal biztos nem a wc fülkében ketyózna ismeretlenekkel

de hát bp-i b*zivédő k*csög liberális vagyok (ahogy ezt már mások máshol kifejtették) nem igaz fajmagyar

2012. ápr. 6. 20:06
 18/42 anonim ***** válasza:
81%

17-es

Én így szeretlek :)

2012. ápr. 6. 20:14
 19/42 anonim ***** válasza:
1%
Természetesen kitagadnám. De ha mégsem akkor is nagyot csalódnék benne semmiképpen sem változna a véleményem a melegekről.
2012. ápr. 6. 20:29
 20/42 anonim ***** válasza:
88%

Látod hozzád hasonló hetero gyereket se érdemelne.

Te már most rossz szülő vagy.

2012. ápr. 6. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!