Mit szólnál hozzá, ha gyermeked azt mondaná?
Őszinte leszek.
Nem hiszem, hogy megtudnám emészteni.Egyszerűen nem menne.
Bár én még csak 18 éves vagyok, nem szülő, és nincs gyerekem, de ha a későbbiekben lesz gyerekem, és előáll azzal, hogy meleg, hát.. valószínűleg ledöbbennék, és nem örülnék neki, de emiatt semmiképp nem küldeném el pl. otthonról, vagy bánnék vele másképp, mint addig. Ez egy olyan dolog, hogy nem ő akart meleg lenni, ő erről egyáltalán nem tehet. Olyan, mintha azért haragudnék rá, mert kék helyett zöld szeme van, az sem az ő hibája lenne. Leülnék, beszélgetnék vele, megmondanám, hogy támogatom amiben tudom, azt viszont elvárnám, hogy ne járjon el felvonulásokra, ne öltözzön csupa rózsaszínbe, és el lehessen dönteni a kinézetéről, hogy férfi, vagy nő.
18/f
Tessék, én férfi vagyok
egyáltalán nem zavarna, nem döbennék le, ő élete nem az enyém, max azt mondanám ha mód van rá ne legyen nyunyó, meg figyeljen oda, hogy össze ne szedjen HIV-et (bár ez heteróként is összejöhet) meg amúgy is igényesre nevelném, szal biztos nem a wc fülkében ketyózna ismeretlenekkel
de hát bp-i b*zivédő k*csög liberális vagyok (ahogy ezt már mások máshol kifejtették) nem igaz fajmagyar
Látod hozzád hasonló hetero gyereket se érdemelne.
Te már most rossz szülő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!