Mit szólnál hozzá, ha gyermeked azt mondaná?
Figyelt kérdés
...(18 évesen), hogy meleg?2012. ápr. 5. 19:52
21/42 anonim válasza:
Megdöbbennék , de nekem semmi bajom a melegekkel.
22/42 anonim válasza:
16 éves biszexuális lány vagyok.Anyaként elfogadnám,ha a gyerekem bejelentené.. 3 évvel ezelőtt ugyanis még én sem voltam MÉG CSAK KÍVÁNCSI SEM,hogy milyen egy lánnyal!De heteróként is elfogadtam és elfogadnám,ha a gyerekem meleg lenne.:D
23/42 anonim válasza:
Nem tudom, de a társadalom sokkal jobban elviseli a lány a lánnyal-t, mint a fiu a fiuvalt. Pedig majdnem ugyanarról van szó, mégis a lányokkal valahogy sokkal toleránsabbak.
24/42 anonim válasza:
Az én gyerekm,az én vérem és bármilyen is (ha tisztességesen viselkedik) én elfogadom és szeretem.Feltétel nélkül.Nem erről kéne,hogy szóljon a szülő-gyerek kapcsolat?Attól,hogy kiderül róla,hogy meleg még ugyanaz az ember marad aki tegnap vagy 10 évvel ezelőtt volt.Attól én is óva inteném,hogy felvonulásokra járjon,de ez inkább intelligencia függvénye..
25/42 anonim válasza:
Vagyok annyira felvilágosult hogy semmi bajt nem okozna.Simán elfogadnám.
26/42 anonim válasza:
Megdöbbennék és némi időre lenne szükségem,hogy megemésszem.Utánna persze beszélnék vele .De elfogadnám,nem próbálnám megváltoztatni se megtagadni. Ettől még ugyanúgy szeretném majd megismerni pl a partnereit! Tudom,hogy ez neki se lehet könnyű és azzal,hogy elmondta nekem nagy kockázatot vállalt,és valószínüleg azért tette mert úgy ítélte meg,hogy képes leszek elfogadni,támogatni.Szóval mindent megtennék ennek érdekében!
27/42 anonim válasza:
én a nyakába ugranék és bevallanám h meleg gyereket akartam....:))
28/42 anonim válasza:
Nekem a szüleim azt mondták ,hogy ki dobnának a házunkból.
Apa azt mondta az 1000 éves magyar nemzetett ne merjem megsérteni.
Anya azt mondta, hogy Hitler és Sztálin is tiltotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!