Rajongok a fiús dolgokért ez baj?
Szia!
Gondolom még nagyon fiatal vagy...
Ha már van egy 10 hónapja tartó, biztos kapcsolatod, akkor nem hiszem, hogy problémát okoznának az általad leírt tevékenységek, hacsak a barátod nem kezd el féltékenykedni az ellenkező nemű barátaidra.
Egyébként nagyon sok lányt ismerek/ismertem akik a kellettnél jobban "fiúk", de mindegyik egy idő után beleunt és elkezdett nőiesedni.
Egyébként egyáltalán nem baj, hogy érdekelnek az autók, biciklik stb, viszont vigyázz, hogy nehogy átess a másik oldalra. Egy részrők tök jó, hogy ilyen vagány vagy,és benne vagy mindenben, de maradj meg lánynak.
Hidd el, lehet egyszerre nőies és vagány is valaki:))
én is ilyen vagyok:D
imádom a sportos,laza vagány cuccokat,inkább járok nagy,bő gatyákban,mint miniben.XD imádom a forma-1 és a kézilabdát,na meg a nagy focistákat,imádom nézni a sportolók jó testét:D és leszarom,hogy ha vkinek nem tetszik,hogy ilyen vagyok,én jól érzem magam így más miatt meg nem fogok megváltozni:P
Szerintem ez tök oké:DDD Ha nem,meg lehet h fiúnak készültünk,de végül lányok lettünk:P
Ez sokkal jobb,mint ha plázacica lennék:D
14/L
2. hozzászóló: Vigyázz,mert kezdesz átesni a ló másik oldalára.
Ugyanis mamint mondtad,hogy mindenki úgy érezze jól magát ahogy van,úgy lehet,hogy ez általad plázacicának titulált lány úgy érzi jól magát,hogy plázacica.
A személyiségéért senkit sem kellene/lehetne megsérteni.
Mindenki legyen olyan,amiennek jól érzi magát DE ésszerű határokon belül.
2.válaszoló vagyok:D
normális határokon belül vagyok olyan ahogy jól érzem magam,és a "plázacicákat" sem akartam bántani.Bocsánat,ha mégis megbántottal ezzel valakit:)
Én is ilyen fiús lány vagyok. És sokkal könnyebben fogsz pasikat szerezni, mint a többi lány!:D
Lehet, hogy most van kapcsolatod, de egyszer mindennek vége szakad.. Szóval a fiúk szeretik, hogyha tudnak miről csacsogni, nem csak az éppen divatos női bikinikről stb..xD
Nekem sokkal több a fiú haverom mint a lány és nyíltan beszélünk erről és szerintük is sokkal jobb vagyok mint a sok pc.
És valljuk be fiúkkal hülyüni sokkal jobb mint láyokkal manikűr,pedikűreztetni..xD
miért lenne baj
csináld nyugodtan
wáo
karaj h nem csak én vagyok ilyen :D
és énis csajból vagyok ;)
nem muszály hogy pont az érdekeljen, ami másokat is érdekel, pont ettől ember az ember, mások vagyunk mindannyian és ez a szép benne :)
Szia!
Én a mai napig fiús vagyok,de én igy is nevelkedtem,apám fia voltam lány létemre,jó volt a gyerek kor,bmx em volt,deszkáztam,fociztam,ezt a mai napig imádom!
És most már van egy 6 hós pici fiam akivel valoszinüleg jól megfogjuk érteni egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!