Ennyi idősen még normális hogy így odavagyok az aranyos dolgokért?
14 éves vagyok. Jó tanuló, viszonylag komoly (néha rámjön a bolondéria, mikor elkezdek a részecskékről beszélni vagy nekiesek az ajtónak) és eléggé rideg
de teljesen odavagyok a szőrös állatokért, legfőképp a cicákért. MAcskaposzter a szobámban, macskás plüss. Teljesen ki tudok akadni valami cuki macskás holmin, múltkor egy csomó ideig vadásztam egy macskaplüssre az automatában ^^
DE azt veszem észre, hogy ezt nemhogy nem nézik ki belőlem, de meg is lepi Őket hogy imádom az ilyen kis jószágokat...
Ez nagyon gyerekes, vagy irritáló? Nem értem...
14 évesen, hidd el, hogy normális. :) De harminc évesen is az amúgy. Én nemrég olvastam egy nőről, csláados anyuka és gyűjti a macskás dolgokat, tele van velük a ház. Ez egy hobbi, ha szereted, ne hagyd abba. Lehet valaki ettől függetlenül is felnőtt.
Inkább azok a gyerekesek, akik 14 évesen azt gondolják, hogy égő szűzen menni gimibe, aztán még dokihoz sem tudnak egyedül menni.
Szóval, jó vagy így, ahogy vagy. :)
te még számomra a legjobb macsek rajongó vagy.van egy osztálytársam szintén lány 13 éves és meglát egy macskát visítva felkiált:
-cicuuuuuuuuuuuuus! de úgy hogy zárt ablaknál lehet hallani.multkor egy másik bnőmmel voltunk(legyen A) A és én állunk aztán vesszük elő a füzetünket mindkettőnknek macskás volt erre (legyen R) R elvette mindkettőnktől elvitte a padjához és még akkor se adta vissza amikor már csúnya szavakkal üvöltöttünk rá.Megfogtuk a füzeteinket A-val és elkezdtük emelni a padról erre R fogta és visszahúzta de úgy hogy összegyűrte.bármi macskás ő el nem megy onnan és ha azt mondjuk h pl: léci meny már el mert nem férek oda akkor ő csak simán fejbe vág és ottmarad a helyén
szóval te egy jó macskaimádó vagy;)
én pl a Hello Kitty-ér vagyok oda.Nem érdekel hogy már gyerekes de akoris az a macska(ha egyáltalán az xD) olyan édi :D
Ez rendes...mondjuk én nem szeretem a mmacsekokat,viszont az egyik barátnőm imádja:DD
A múltkor megyünk haza és egy macska "napfürdőt vett"(:DD)Ő meg erre: CICUSS!!JAJJ DE ÉDI VAAGY!!:DDD De így üvöltvexDD
De szerintem ez egy aranyos dolog.:DD
14/L
1.)válasz más hobbiállatot nekem például halaim vannak
2.)gondolj bele hogy a macska agreszív vadállat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!