Hogyan lehetnék "jégkirály" az osztályban? (csendes, visszahúzódó, komoly, keveset megszólaló, kimért)
az a baj, hogy ennek az ellenkezője vagyok. Azt szeretném kialakítani, hogy az emberek ilyennek ismerjenek meg, és aztán a közelebbi barátaimnál pedig a normális arcomat mutatom. Nagyon sokan félreismernek emiatt, mert ugye a fent említett dolgok ellentétének látszom, és ezért kb soha nem vesznek komolyan.
17.f
Hát én mondjuk alapból ilyen vagyok(zárt,csendes és kimért,komoly,alig nevetek,és nagyon keveset beszélek van h nem is válaszolok a kérdésekre)
De szerintem ha keveset beszélsz akkor abból majd folyamatosan jönnek a többi dolgok...de elég valószínű h megfogod bánni,senki nem kiváncsi azokra az emberekre akik ilyenek..(már magamból kiindulva is mondjuk akik szánnak rá időt h megismerjenek azokkal szinte legjobb barátok vagyunk..)
És 16/L
Ja és az előző voltam :)
Szia!
Nekem pont az ellenkezője a problémám. Dobj egy privit és segíthetünk egymásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!