Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetnék "jégkirály"...

Hogyan lehetnék "jégkirály" az osztályban? (csendes, visszahúzódó, komoly, keveset megszólaló, kimért)

Figyelt kérdés

az a baj, hogy ennek az ellenkezője vagyok. Azt szeretném kialakítani, hogy az emberek ilyennek ismerjenek meg, és aztán a közelebbi barátaimnál pedig a normális arcomat mutatom. Nagyon sokan félreismernek emiatt, mert ugye a fent említett dolgok ellentétének látszom, és ezért kb soha nem vesznek komolyan.

17.f

2012. márc. 31. 21:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26 éves lány vagyok és ugyanilyen mint te, minden netes megnyilvánulásomat mindig megbánom, az élő könnyebb, arra vissza kell emlékezni, de a facebook stb az arcomba ordít pont úgy, ahogy kitettem... hát, segíteni nem tudok, én már nem osztok meg semmit, mert tudom hogy eltelik pár nap és rosszul leszek tőle, de legalább kedves kérdező, nem vagy egyedül :)
2012. ápr. 3. 04:46
 22/26 anonim válasza:

Hát én mondjuk alapból ilyen vagyok(zárt,csendes és kimért,komoly,alig nevetek,és nagyon keveset beszélek van h nem is válaszolok a kérdésekre)

De szerintem ha keveset beszélsz akkor abból majd folyamatosan jönnek a többi dolgok...de elég valószínű h megfogod bánni,senki nem kiváncsi azokra az emberekre akik ilyenek..(már magamból kiindulva is mondjuk akik szánnak rá időt h megismerjenek azokkal szinte legjobb barátok vagyunk..)

2012. ápr. 7. 20:18
 23/26 anonim válasza:

És 16/L

Ja és az előző voltam :)

2012. ápr. 7. 20:18
 24/26 anonim válasza:
Tyűű de megölelnélek te srác! =(
2012. ápr. 20. 16:43
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pont az ellenkezője a problémám. Dobj egy privit és segíthetünk egymásnak. :)

2012. jún. 18. 09:17
 26/26 anonim válasza:
én vagyok a kérdés kiírója, azóta új fiókot csináltam itt a gyakorin, és egész jól megy:)))
2012. aug. 8. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!