Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyire szükségem...

Miért van ennyire szükségem példaképre? Ez baj?

Figyelt kérdés
Mindig van egy példaképem. Kb. havonta változik de általában ugyanaz a 2-3 emberről van szó (híres emberekről van szó). Na szóval ha kiválasztom az egyiket akkor pontosan (!) olyan akarok lenni mint ő. Mint külsőleg mint belsőleg. Ez az egész még a gondolkodásmódomat is befolyásolja. Más emberen én ezt nem látom. Mi van velem?

2012. márc. 31. 20:27
 1/8 A kérdező kommentje:
15/F vagyok
2012. márc. 31. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök normál föleg ebben a korban.

Amire vigyázz, hogy ne legyél egy példakép alárendeltje.

Látam olyan embert aki csak pl x szinészre akart hasonlítani és akár operációkra is képes, de igazából rendes éltet nem tudott élni mert csak az volt a központi gondolata hogy a példakép. ez már beteges.

de ha váltogatod, vagy tudsz azért másképp is élni normál. söt a korodnak egyik jellemzöje is ez a viselkedés.

2012. márc. 31. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Mert nincs saját személyiséged.
2012. márc. 31. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem túl egészséges dolog. A lényeg hogy légy önmagad és érezd jól a bőrödben. Attól szép a világ hogy mind különbözőek vagyunk.

Persze ez csak az én véleményem. :)

18/F

2012. márc. 31. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
ez nem jó, mert ők nem te vayg és mindenki egyedi, és ők is egyediek és ők azért jók mert önmaguk, de senki se lehet valaki más klónja. ez nagyon fontos! fogadd el 9nmagad a hiábiddal együtt és el fognak tűnni.. mellesleg valaki mássá klónoztatni magad mindig hülyeség..
2012. márc. 31. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké hogy normális de én túlzásba viszem. Pont úgy öltözök,úgy gondolkozok,úgy beszélek meg minden. Szerintem is beteges de valahogy nem tudok ellene tenni.
2012. ápr. 1. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Keresed a stílusod, önmagad és ezt másokban próbálod megtalálni. Szerintem kinövöd, vagy legalább is megállapodsz , mert rájössz, hogy milyen személyiség/stílus áll a legközelebb hozzád. Nekem is van példaképem, akit végtelenül tisztelek és valami iszonyatos inspiráció számomra, de inkább csak lélekben, jellemfejlődés céljából, nem szeretnék a mása lenni (főleg nem külsőleg és ezt nem csak azért mondom, mert ő férfi, én meg lány:P). Elárulnád, hogy kik a példaképeid és hogy mi fogott meg bennük ennyire? Talán úgy közelebb kerülünk a válaszhoz. 16L

UI: Ha akarsz, írhatsz privátot is! Szép napot/estét/akármilyen napszakot!

2012. ápr. 1. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:

fontos szerintem hogy ne egy híres sztár legyen a példaképed! gondolj csak bele! ugy akarsz hasonlítani egy emberre hogy nem is ismered! ez tök fura nem? és ha van egy példaképed akkor fontos hogy ne akarj neki megfelelni( márha olyan ember akit ismersz személyesen) mindig csak saját magunknak szabad! az a lényeg hogy TE légy boldog. nekem is van példaképem, személyesen is ismerem. én azért nézek fel rá mert csodálom a gondolkodását, és a dolgokhoz való hozzáállását. gondold végig hogy te mért nézel fel a példaképedre és ha van rá okod akkor csak fojtasd!;) remélem segítettem...

14/L

2012. aug. 2. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!