Mit tegyek hogy felfogja hogy nincs szükségem erre, és kopjon le?
Nos, a helyzet az hogy én egy 16 éves lány vagyok. A szüleim elváltak amikor másfél éves voltam, én anyukámhoz kerültem. Apám úgy 5-6 évig nem is keresett, szerintem nem is érdekelte hogy élek-e még vagy mi van velem, gyerektartást a mai napig nem fizetett, anyukám többször feljelentette, de sosem lett a dologból semmi.
Aztán egy pár évig tartottam apámmal a kapcsolatot, voltam náluk is, de egyáltalán nem törődött velem, bedobott a szobába egy lap-toppal, aztán legyek el ahogy akarok.
Utoljára lassan két éve voltam náluk, és azóta nem is hívott fel, e-mailt sem írt semmi, viszont az utóbbi időben elkezdett facebook-on a képeim alá írogatni olyanokat hogy "szép vagy" meg hasonló. Küldtem neki egy levelet hogy mért kezdtem el hirtelen érdekelni, de nem válaszolt rá, hanem továbbra is a képeim alá írogatott. Engem meg eléggé idegesít... Mit tehetnék hogy leszálljon rólam?
Első:
Van benne valami...de ha rá is jött,hogy a gyereke és foglalkoznia kellene vele miért olyanokat ír,hogy "szép vagy" stb. Mit gondolhatnak mások??Elég érdekes.
Egy normális ember talán írna neki egy levelet,megfogalmazza normálisan,hogy mit akar,de nem ilyeneket ír.Szerintem...
Ha Téged ez zavar,márpedig úgylátom igen,akkor írj neki még egy levelet.Kérd meg,hogy ha egy kicsit is érdekled ne írjon ilyeneket a képeidhez.
Ha ez sem hat,szedd le a képeket:D
15/L
köszi a válaszokat :)
elsőnek: hogyha törődni akarna velem, azt egy normális ember nem úgy tenné hogy a képeim alá ilyesmit ír. Főleg hogy gyerektartást még mindig nem fizet, pedig pénze az van... Elviekben anyukám megkapott egy részt a cégéből, de abból már három éve nincs pénz... Meg hogyha fontos lennék neki, akkor legalább felhívna szerintem, megkérné hogy találkozzunk, beszéljük meg vagy valami.
Szerény véleményem szerint, vagy kapcsolatot szeretne veled teremteni, vagy csak tényleg pedo... :D vagy imitálni szeretné, hogy foglalkozik veled... Mert facebookon 2 perc se "foglalkozni" valakivel, és akkor csinálja amikor épp van kedve. Nem kell hozzáigazítani a programját.
beszélgess el vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!