Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ugye nem fognak elválni?

Ugye nem fognak elválni?

Figyelt kérdés
A szüleim mostanában sokszor összevesznek, hetente, kéthetente legalább. Már több mint húsz éve házasok. Ugye nem fognak elválni?

2012. márc. 31. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így ismeretlenül lehetetlen megítélni. Úgy segíthetsz megakadályozni a válást, ha mindkettőjükkel érezteted, hogy mindketten fontosak neked (pl. becsempészhetsz egy kis levelet a táskájukba vagy máshová, ahol megtalálják, amelyben leírod, hogy mennyire szereted őket), és csinálj velük akár külön, vagy ha lehet, akkor együtt, tartalmas szabadidős programokat - kirándulás, ilyesmi. Szóval ha vidám vagy, a vidámságod ragadós, így segíthetsz a kapcsolatukon.
2012. márc. 31. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak azért maradnak együtt, hogy TE ne legyél boldogtalan, akkor az senkinek sem lesz jó, mert ők azok lesznek. Remélheted, hogy meg tudják oldani a problémáikat, de ez csak és kizárólag rájuk tartozik. Biztos vagyok benne, hogy mindketten szeretnek téged, de vannak helyzetek, amikor nem az a megoldás, hogy két ember együtt marad. Remélem, hogy úgy lesz, ahogy szeretnéd, de ha nem, akkor sem okolhatsz senkit, és ne nehezítsd meg a helyzetüket, életüket. Minden embernek joga van ahhoz, hogy boldogságban élje a hétköznapokat. Felnőttek, egészen biztos, hogy meg fogják próbálni megoldani, de ha nem, akkor az lesz nekik a legjobb. És ha ők nem idegesek, feszültek és nem kiabálnak, neked is jobb lesz.
2012. márc. 31. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az az igazság ,hogy minden gyerek (legalábbis szerintem) azt gondolja,hogy áá az ő szülei sosem válnak el. A f*szt. :'D Én is ezt hittem.. 3 negyed éve megtörtént mégis, apámnak lett egy díszp*csája , mi nekünk meg nincs pénzünk. ^^ life is great! -.- bocs,mérges vagyok.. elég igazságtalan tud lenni az élet..

ettől függetlenül nem hiszem hogy elválnak a szüleid,nekem is sokat veszekedtek annó 10 éve is,de nem amiatt váltak el. a veszekedés a házas élet velejárója.

14/L

2012. ápr. 1. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

vannak akik hajlamosak arra hogy túlreagálják ezt,ez igaz.. én beletörődtem jó oké..

nem jó érzés,de megvagyok.előtte se volt jobb életem sokkal,csak valamivel több pénz volt. és ha elválnak akkor mi lesz? meglátogatod anyukádat/apukádat sűrűn.. semmi baj nem lesz.. átlagban nem is szokott lenni,mondjuk én max havonta látom és akkor is max kirándulni akar,nem hogy venne valamit.. -.-"" amikor téll nincs semmim.

14/L

2012. ápr. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!