Meddig fognak még előfordulni ezek a borzalmas éjszakák?
A lányomnak a legjobb fiú barátja fél éve hunyt el.Azóta kb egy héten 2x felkel éjszaka és sírógörcse van.
Ezt úgy kell elképzelni hogy hangosan zokog álmában úgy hogy majdnem megfullad.Ilyenkor át kell futnom hozzá nehogy tényleg valami baja legyen.Viszek neki vizet, simogatom , amég vissza nem alszik. Ez az egész kb fél óráig tart.Én nagyon szívesen felkelek hozzá csak rajta kívül még 3 kicsi gyermekem van és van hogy ők is felkelnek ilyenkor.Meddig fog ez még tartani? :-(
35.N
Próbáljátok meg pszcihológus segítségét igénybe venni.
Részvétem.
Miután Édesanyám elhunyt,én is ezt csináltam kb.1,5-1 évig(,és apukám virrasztott velem).Én is olyan voltam,mint a lányod,1 héten 1-3x felkeltem éjféltájt,és sírtam.Nekem pszichológus és a legjobb barátnőm segített. :)
14/L
Köszönöm mindenkinek!
Beszélni fogok egy pszichológussal.
Nagyon sokat beszélgetünk.Én mindent megteszek ami tőlem telhető. Nemrég volt a névnapja a fiúnak, és akkor is csináltattunk neki egy koszorút a sírjára amit utána együtt vittünk ki. Van , hogy úgy dönt hogy el megy templomba , ilyenkor én is elkísérem őt , pedig idáig nem jártam templomba sűrűn.
Nagyon nagyon sajnálom:(
Eltudom képzelni, milyen nagy fájdalmat él át szegénykém, de hidd el, nagyon sokat segít ahogy viszonyulsz hozzá, csak így tovább. Nem mondom hogy hamar sikerül, de ha végig mellette állsz, plusz a pszichológus, akkor az idő enyhíteni fogja a fájdalmát. Bár örökre az ilyesmi szerintem sosem múlik el, de idővel elviselhetőbb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!