Más is volt így azzal, hogy nagy családról álmodott, de annyira borzalmas terhességei voltak, hogy nem vállalja még egyszer?
Én sok gyermekről álmodtam.
Most a másodikat várom,de sajnos a sors ismétli önmagát.
Akár mit teszünk,a terhesség annyira legyengíti a szervezetemet, hogy mindkét terhjességem kész rémálom.
Már az elsőnél is megfogadtam,hogy nem csinálom még egyszer,aztán persze a remény hogy nem lesz így újra, meg az hogy vágytunk még egy babára felülírt mindent.
Most viszont 100% eldőlt - ezt nem lehet így végig csinálni még 1x. Nem szeretnék terhes lenni újra.
Én nem vágytam nagy családra, csak két gyereket szerettem volna, de még a másodikat is félek bevállalni.
A szülésem volt rémálom, és az első 7 hónap a babával. Én ettől félek és nem tudom, hogy még egyszer végig akarom-e csinálni, nem hogy többször...
Közben persze motoszkál a gondolat bennem, hogy megéri, megéri...csak hát nem tudom mikor szánom rá magam, ha egyáltalán rá szánom.
Én még csak az első babánkat várom, de hasonlóan érzek. Nálam minden beütött ennél a terhességnél: epekő, veseproblémák, súlyosbodó Scheuermann-kór, fertőzés...
Nem valószínű, hogy nekivágok még egyszer.
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!