Mi ez a pár mondat angolul? Családról, kezdő angolos vagyok. : D
Holnapra fogalmazást kell írni angolból a családról,h pl az én anyukám neve ez és ez.Nagyon rossz a tanárom,bár szerencsére terhes és hamarosan elmegy.:D Szóval ilyet nem is gyakoroltunk,csak a kérdéseket.Ezek a mondatok:
Az én anyukám neve Éva.Ő 35 éves,győrből valósi.Apa neve Imre.40 éves,szombathelyről valósi.3 fiútestvérem van:Zsombor,Ádám,Olivér.Zsombor 17,Ádám 13,Olivér 6 éves.
Van 2 nagymamám és 2 nagypapám is.Egy kutyám van,Lara.
köszi.:)
Ha nem csinálod meg egyedül, életed végéig kezdő maradsz.
Rakd fel lefordítva, kijavítani hajlandóak vagyunk esetleg.
oké.:) szóval
My mother's name is Éva.She is 35 years old.She is from Győr.My father's name is Imre.He is 40 years old.He is from Szombathely.I have(nem tudom mi a birtokolni,ez most csak így jött.:D)3 bother:Zsombor,Ádám,Olivér.Zsombor is 17,Ádám is 13,Olivér is 6 years old.I have (is,mi angolul?)2 grandmother and 2 grandfather.I have one dog,Lara.
i also have 2 grandmothers and grandfathers, and a dog called lara
a tobbiben nincs hiba, bar ebbe nehezen lehetne
"My mother's name is Éva. She is 35 years old.
She is from Győr.
My father's name is Imre. He is 40 years old.
He is from Szombathely. I have three brothers: Zsombor, Ádám, Olivér. Zsombor is 17, Ádám is 13, Olivér is 6 years old. I have 2 grandmothers and 2 grandfathers.
I have a dog, Lara."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!