Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha anyám utál? 13/L

Mit tegyek ha anyám utál? 13/L

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a dalt!:) Örülök hogy neked is tetszik.
2012. márc. 29. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:
És apukáddal mi a helyzet? Ő szeret?
2012. márc. 29. 21:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen,apukámmal nagyon jóba vagyunk.
2012. márc. 29. 21:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor mondd apudnak,hogy beszéljen vele,és ha ez sem segít,akkor legyél nagyon sokat apukáddal,és békülj ki a barátnőddel .

14.l

2012. márc. 30. 18:32
 15/21 anonim válasza:
Hidd el,Neki legalább olyan nehéz és,ha gyakran veszekedtek és nem jösztök ki egymással az még nem azt jelenti,hogy utál.Ha zöld ágra akarsz vele vergődni fontos,hogy kompromisszumokat kall kötni.Pl. Te nem leszel szemtele,Ő nem ordibál mindig Veled.Ne feledd el,hogy ő az édesanyád aki szenvedett érted,táplált,és mindent meg tett érted.Ha nem békülsz ki most vele az élatad boldogtalan lesz.
2012. márc. 31. 15:15
 16/21 anonim válasza:
19%
kezd el élezni a kést, és mikor alszik szurd meg vagy 60 -szor.
2014. jan. 4. 11:22
 17/21 anonim válasza:
Hozzám még sosem jött be az anyám hogy beszeljünk, csak ezért ül le velem beszélni, hogy felsorolja a hibáimat es megpofozzon, rugdosson, zárjon ki a lakásból, ne adjon enni és sorolhatnám ... leszar, mindig csak elmondja h vele mi van, ha én elkezdem hogy ez meg ez volt, azt mondja hogy ne most mert fáradt, akkor nyugszik meg ha mindenki az ő elvárásai szerint viselkedik, ha elmondom neki, hogy ez most rosszul esetí es o is beláthatná hogy hibás akk meg ordít es a végén mindent letagad es hetekig szar a hangulat
2014. ápr. 17. 16:03
 18/21 Tia14 válasza:
Helo, tudom h már picit régi a topik, deazért írok. Esetleg elmondhatodhogy mi a helyzet azóta javult e. Az én anyqm is ilyen volt. Alig vártam h felnőjek s eljöjjek, d eha megüt az probléma, szolj a rendőrségnek avyg egy szociális gondozónak!
2015. jún. 21. 00:54
 19/21 Vanitas válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok,de nálunk már nagyon elfajultak a dolgok,idegesítő,mert aki nincs hasonló helyzetbe nem tudja ezt elképzelni,ez az egészen hétköznapitól a súlyosba mehet ez a probléma,és őszintén szerintem minden az anyán múlik.Nem szeretem amikor megvádolják a gyereket,hogy biztos rossz volt...Az anya vállalata,ő a felnőtt a gyereknek komoly változásokon kell átmenni lelkileg is amíg a szülői házban lakik,és egyáltalán nem az a jó megoldás,ha támadják.Az én észrevételem az,hogy sajnos te csak az elszenvedője vagy ,próbáld meg visszafogni magad vele szemben,és vezesd le valahogy máshogy,ez tudom nem mindig sikerül.

u.i:Remélem már azóta megoldódott ez a gond.

2016. jan. 17. 16:58
 20/21 anonim válasza:

Nekem azt mondta h "utál"... Csak így elmondta... Nem foglalkoznak velem, nem tudok elmondani nekik semmit... Pedig lenne valamit... Szeretethiányom és pszichés betegségeim vannak, mind ez a gyerekkorom miatt... Hiperérzékeny, könnyen sebezhető vagyok...

14L

2016. máj. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!