Lehet meleg a gyerekem?
unokaöcsém egész 7éves koráig babázott, meg minden féle lányos dolgokat csinált, mai napig szeret pl gyöngyötfűzni meg ilyen csajosabb dolgokat, közbe meg egy marha nagy macsó lett és sorra d*gja a lányokat.....
nem meleg...
hagynod kell, hagy bontakozzon ki, mert ezzel amit csinálsz vele, ezzel is nagyon megváltoztathatod.
Nem ismered a titkot? :O
Ha állandóan azon stresszelsz h meleg lesz, pontosan azért fog azzű válni...
nem kell neki lányos dolgokat mondani h pl.olyan vagy mint egy kislány, meg anyámasszonykatonája meg ilyenek. meg nem kell úgy becézgetni, ahogy lányokat szoktak, pl. kicsi virágszál meg mittudomén.
tessék férfiasan nevelni, pl. nem elkényeztetni, hanem ha vmi baj van, ezt mondani: katonadolog, meg ilyesmi.
ez most komoly.
Egy 2 éves gyerek esetén hülyeség ezzel foglalkozni. A babát is kár volt kitépni a kezéből, szerintem csak kíváncsi volt. A bátyám is játszott babákkal, még 4-5 évesen is, és nem lett meleg...
Ismerek olyan fiúkat, akik apa nélkül nőttek fel, mégsem melegek...
Nálam meg fordítva volt: voltak Barbie babáim, de ritkán játszottam velük, inkább fára másztam, játékautókkal játszottam, mégsem fordult meg a szüleim fejében, hogy leszbikussá válhatok. Aztán 15 évesen lenyúltam Apukám ingjeit és nyakkendőit és abban jártam, mert nagy Depeche Mode-rajongó voltam. :)
Most, 27 évesen menyasszony vagyok és soha nem volt kapcsolatom nővel...:)
27/L
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy ha esetleg meleg lesz a fiad, azt Te megváltoztatni nem fogod tudni. Egyetlen dolgot tehetsz: elfogadod. Egy szülő soha nem tagadhatja meg a vérét.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!