Ti engednétek a 17éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon, akivel már 9 hónapja együtt vannak?
A tiltással semmit nem érsz.
Tehát ha arra koncentrálsz, hogy megelőzd a kárt, akkor jobban jársz.
Felvilágosítás, stb...
Szia!
30 éves anyuka vagyok. 17 évesen taliztam az első "komoly" fiúval, teljesen ugyanez volt a szitu. Anyukám 30 évvel idősebb nálam, elég "maradi" volt akkor (ma már belátta). Semmilyen kényes, intim témáról nem lehetett beszélni vele, állandóan azt hajtogatta, hogy biztosan teherbe esek, elcseszem az életem. Pedig ha tudná, hogy nem voltam 15, mikor elvesztettem a szüzességemet... Szóval folyamatosan nyaggattam, hogy buli után hadd aludjak a pasinál, de sose engedte. Buli után mindig felmentünk hozzá, sexeltünk, majd hazaindultam, vagy felhúztuk az órát, mintha a reggeli első busszal mennék haza. Elmúltam 18, még mindig nem engedte hogy ott aludjak, aztán érettségi után beadta a derekát (ekkor voltam 18 éves+8 hónap). De rengeteget veszekedtünk, én szinte minden hétvégén bepróbálkoztam.
Talán próbálj meg finoman sztorikat elmesélni neki, mintha valakivel történt volna cikis példa. Arra is sokat hivatkoztam, hogy a barátnőim is ott alszanak a barátjuknál. Kitartás, egyszer meg fogja engedni.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Próbálkozok folyamatosan ...
a barátnőnél alvást nem szeretném kipróbálni,mert másokat ezzel nem szeretnék bajba keverni. Másrészt ha lebukok,akkor megint csak én jövök ki rosszabbul a helyzetből.
Sokat próbáltam már mások példáját mondani neki, de mindig azt mondja, hogy én ne mások után menjek ...
Reménytelennek látom :((
Én, mint gyakorló anyuka, mikor ez nálunk felmerült megengedtem. (Nekem bevált ...)Azóta boldog párkapcsolatban él. :)
Mert:
- Ha akarja így is úgy is megteszi
- Így legalább tudom, hogy kivel ...
- Ha nem kell bujkálni, hazudozni ... talán jobban odafigyelnek a fogamzásgátlásra.
- És persze ami nem lényegtelen higiénia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!