Talizhatok vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit neten ismertem meg és találkozni szeretne.

Elmennénk sétálni. :)

14/L Ő: 20/F

2012. márc. 22. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már "jól ismered" (tehát nem 2-szer beszéltetek), és szimpatikus, akkor menj el, de mindenképp fényes nappal és nyilvános helyre, ahol sokan vannak.

Pl. szombat délután a Margitszigeten.

És mindenképp tudja valaki, hogy hova mész.

2012. márc. 22. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hívj el még valakit. Pl. : az egyik barátnődet.

Mert okés ha jóba vagytok meg minden de ha most találkoztok először akkor menjen még veled valaki. :)

2012. márc. 22. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát nekunk még a suliban is megmondták,hogy az ilyen neten ismerkedés nem biztonságos,na meg mit akarsz te tole?
2012. márc. 22. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ma volt ilyen biztonságos netezés téma és ott mondták hogy szülővel menj, jól látható, kivilágított helyen legyél ahol sok ember van. Persze legyen nálad telefon is.
2012. márc. 22. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha leinformálható a személy (pl. beszélj a barátaival a tudtán kívül-én ilyet nem tettem-) akkor nyugodtan. Én 15 voltam, amikor találkoztam egy 19 éves fiúval, ráadásul este, és még nem is túl forgalmas helyen-élek,virulok, és egy új barátságra tettem szert:) Mondjuk már kb. 1,5 évet beszéltünk előtte neten, szóval elég sok mindent tudtunk a másikról.
2012. márc. 22. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Már volt egy ilyen kapcsolatom,nem történt semmi baj. Belőle sem nézem ki,hogy rossz ember. :)

Lenne nálam teló és tudnánk hova megyünk.

2012. márc. 24. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
tudnák*
2012. márc. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!