Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor mit csináljak vele?

Most akkor mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom,megszakadt a kapcsolatunk egy másik lány miatt.Tegnap ráírtam és úgy tűnt mintha örülne neki.Beszélgettünk is,letisztáztuk,hogy béke van,nincs semmi harag.Hülyültünk egy kicsit,aztán ennyi.

Ma hallom az egyik barátnőmtől,hogy a fiú mondta neki,hogy kibékültünk,és neki mindegy.Örül,hogy nem vagyunk összeveszve,mert nem szeret senkivel haragban lenni,de neki mindegy.Szóval most akkor mivan??

Ő nagyon fontos nekem.Mit csináljak??

Előre is köszönöm a normális válaszokat.14/L

2012. febr. 26. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, a baráti kedvesség az egyik oldalról szép erény, a másik oldalnak viszont megtévesztő tud lenni...

Vagy: csak a csaj hiszi azt hogy csak ennyi történt. Szerintem beszélj nyíltan a sráccal, mondd el hogy te mit szeretnél (bár ha másik lány miatt vesztetek össze, akkor biztos hogy megérdemel még téged..?) és kérdezd rá, különben csak elbeszéltek egymás mellett.

Benne van a pakliban, hogy ő csak barátságot fog felelni, erre fel kell készülnöd lelkiekben.

2012. febr. 26. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.:))
2012. febr. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!