Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak vele?

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm szeret hülyéskedni de szerintem már túlzásba viszi.M is "viccből" megütötte az arcom ami nagyon fájt és ő ezt látta is.Erre megint arcba vág.Ő ezt nem direkt csinálja szerintem.Hanem azt gondolja,hogy vicces.De ha szólunk is neki akkor csak röhög.Egyszer valaki visszaállt neki és annak is belevágta a fejét a szekrénybe.
2012. jan. 30. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de gondolom áltisi max középiskola eleje...nos én biztosan nem barátkoznék olyannal aki valakinek belevágja a fejét a szekrénybe. Még ha viccből is teszi (amit kétlek, mert a vicc az ami mindenkinek tetszik)
2012. jan. 30. 19:03
 2/10 A kérdező kommentje:
De hiába veszünk össze vele mintha meg se hallaná.Jön utánunk és azt mondja,hogy oda megy ahova akar.
2012. jan. 30. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Körülbelül, mint az óvodában. Ne haragudj, de én már rég elküldtem volna melegebb éghajlatra. Vagy esetleg én is legyintettem volna neki egyet, hátha megtudja, hogy mennyire fáj is ez valójában. :) Nem vagyok agresszív, csak szeretem, ha rend van körülöttem. ;)
2012. jan. 30. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet neki visszaütni mert gyorsan felkapja a vizet olyankor meg üt,vág és senki nem bír el vele.
2012. jan. 30. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb nekem ugyanilyen a barátnőm!!Már csak volt!!Mert jól kiosztottam és nem barátkoztam vele.Ugyanis sokkal több barátom van mint neki,és most egyedül van.!!Megérdemlik az ilyenek!!!!
2012. jan. 30. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez már beteges,hogy ennyire nem tud uralkodni önmagán. Már most. Mi lesz később? Mikor munkahelye lesz stb.. megüti a főnököt,mert nincs kávészünete vagy mi?

Kerüld el ezt a lányt ahogy tudod,vagy ha vagy vele olyan viszonyban akkor próbálj vele beszélni,hogy miért ilyen?! Bár ezzel valszeg nem mennél sokra..

2012. jan. 30. 20:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele beszélni.De azt mondta azért üti az embereket mert jólesik neki.
2012. jan. 30. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Menj karatézni is üssed szét :)
2012. jan. 30. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem is piszkált a "barátnőm", mindig cukkolt, meg hülyeségből ütögetett. Szóltam neki párszor, h fejezze be, mert nem vicces, aztán olyasmit mondott (a halott édesanyámat szidta - poénból), amitől akkorát lebsztam neki, h sírva rohant haza.

Ezután egyszer próbálkozott meg hülyülni, nem engedett el, akkor meg lendületből bokán rúgtam, akkor is sírva fakadt.

Furcsa mód soha többször nem szemét.kedett.

Ne félj tőle, ha képen vág, üsd vissza, majd megtanulja, h ne szórakozzon.

2012. jan. 31. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Rugdosd meg kicsit, aztán nevess, hogy jaj de vicces

akkor majd rájön, addig nem

2012. jan. 31. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!