Mit gondoltok erről?
Az egyik barátnőm 15 éves. És tetoválása van meg lila melír a hajába. Amúgy a lány tök rendes, nem nagyképű inkább kicsit csendesebb típus. De persze emellett vicces, humoros, megértő. A szülei is nagyon jó fejek, igaz, hogy egy kicsit öregebbek az átlag szülőknél de én csípem őket :) És a lány se olyan, hogy kiejt valamit a száján és az rögtön ott terem előtte , hanem megdolgozik.
Többen is megszólták már a tetkójáért meg hajáért. Amúgy normálisan öltözködik, szóval átlagosan.
A felnőttek rögtön azt hiszik, hogy valami huligán a tetoválása miatt.
Meg többen is leszólják.
Emléktetoválása van. A karján. Szóval rövid ujjúba látszik.
Csak úgy sajnálom néha szegény, hogy mindig leszólják meg a felnőttek is.
Mondjuk a tanároknak tetszik, nem szóltak még neki érte.
Semmi különöset nem gondolok. Nekem valahogy ez természetesebbnek tűnik, főleg a haja. Egyik barátnőmnek hosszú haja van és alul pár tincs be van színezve kékre és lilásrózsaszínesre (átmenetes). Egyébként egy nagyon rendes, tisztelettudó, vicces lány, nagyon bírom őt és szerintem tök jól áll neki ez a haj. Most fiatal, ha akarja próbálja ki, inkább most, mint 30-40 évesen.
A tetkóval kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy ez leginkább az elhelyezkedésétől, a méretétől és a stílusától függ.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!