Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne leszoknom a káromkodásról? 13 éves lány vagyok és elég mocskos szájú. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval az egész tavaly kezdődött, amikor még kis 12 éves voltam. Egy nagyon rossz társaságba "Bandába" keveredtem, többnyire 15-17 éves bukott rapper srácok és discos csajokkal körülvéve...cigztek és én is elszívtam néhányat. Átvettem tőlük a szokásaikat, a csúnya beszédet és tavaly még nagyon élveztem ezt a társaságot mert az életemben végre volt valami izgalom. Ahogy minden este vagy késő délután graffitikkel teli falak mellett sétáltunk a lakótelepen, ez annyira jó volt....szerintetek érdemes lenne leszoknom erről? Megkedveltem ezeket az embereket akik ebben a "bandában" vannak és nagyon hiányoznának, szóval én nem akarok elválni tőlük....csak tippeket kérnék hogy anélkül hogy elválnék tőlük hogy szokhatnék le a csúnya beszédről?

(lehet hogy ezt a kérdést egy msáik témakörben is megtaláljátok de azért írtam újra mert először rossz helyre írtam szóval emiatt nem szertnék vitázni) :D

2012. márc. 21. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

igen, szokj le! :)

nem baj, ha bírod őket, nem is kell elítélni őket, mint embereket. de a szokásaikat azért kicsit elítélheted, de ezt sem kell a szemükbe mondani, hogy ők micsoda emberek h káromkodnak, cigiznek meg ilyenek.

bizonyára olyan nevelést kaptál, hogy az erkölcsöket fontosnak tartják. ez jó. legyél is erkölcsös és ettől még nem kell elítélned a másmilyen embereket, szeretheted őket, de a szokásaikról gondolkozz másképp és ebből a szempontból tarts is némi távolságot tőlük.

írod, izgalmasabb velük az életed. lehet, te szereted az erkölcsös életmódot, amire neveltek, de kicsit unalmas az életed, valami kalandra vágysz. nem próbálod meg ezt a kalandot valahogy máshogy megtalálni?

2012. márc. 22. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is csak ajánlani tudom, hogy szokj le róla. Szörnyen csúnya és kiábrándító, ha egy lány/nő csúnyán beszél. Persze, amikor tiszta ideg és kicsúszik egy-két csúnyább szó megint más téma, de egyáltalán nem célravezető, ha csúnyán beszélsz. Tapasztalatból mondom, hogy ennek az oka a társaság. Én is nagyon csúnyán beszéltem, amikor mondhatni aljanép kategóriába tartozó társaságban voltam. Azóta szerencsére kiléptem ebből a társaságból, és tudok csúnya szavak nélkül kommunikálni:) Nem leszel vagányabb, ha csúnya szavakat használsz:)
2012. márc. 23. 18:26
 13/14 anonim válasza:
Mi nem beszéltünk drasztikusan csúnyán, de azt találtuk ki ha valaki csúnyát mond, akkor 20 guggolás.És sok izomlázas napba került, de bevált
2012. júl. 7. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
mi olyanokat talalunk ki karomkodas helyett, h pl a p*csabol csinaltunk Pi-t aztan matekbol tanultuk h a Pi=3,14 es azota ha azt mondanank h p*csa azt mondjuk, h 3,14 xD De amugy en is nagyon sokat karomkodok xD Karomkodj nyugodtan, de ott ahol nem kene (szulok, csalad, tanarok elott) ott ne. 12\l
2012. júl. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!