Ti engednétek 13 éves fiatoknak, hogy fulbevalot tetessen a fulebe?
Szerintem ez csak a mai hülye kamasz divat.
Igaz énis benne vagyok a korba, de a fülbevaló engem irritál egy fiún.Olyan b*zis...
A 2. válaszoló vagyok.
Bocsánat, ha félreértettem.
Viszont direkt megkérdeztem a férjemet még ennek a válasznak a megírása előtt, hogy mit szólna ahhoz, ha a fia hazajönne azzal az ötlettel, hogy fület akar lövetni, mert másnak is van. Ő erre azt mondta, hogy belemenne, maximum kiveszi ha nem kell neki.
Igazából a fültágító az egyetlen amit mi nem engednénk és mint írtam 15 éves kórtól jöhetnek a különböző testékszerek, ha szeretne.
A 13 éves fiamnak én sem engedném, főleg nem akkor, ha csak a haverjai miatt lövetné ki. Nem vagyok egy anyagias nő, de azért egy fülbelövés is pénz, főleg akkor, ha nem maga miatt akar a gyerek testékszert, hanem mert másnak is van.
Úgy már más.
Én nem engedném. 18 éves kora után azt csinál amit akar (addig meg remélem, hogy sikerül HELYES értékrendet kialakítanom benne). 18 után max. elmondhatom a véleményemet, aztán ő döntene.
Egyébként nekem van egy nagyon jó barátom ( a legjobb barátnőm párja) 22 éves és van fülbevalója (legtöbbször fából). Az az igazság, hogy egy nagyon jó fej ember, művelt, 3 nyelven beszél, 2 egyetemet kétféle nyelven végez, emellett profi fotós. Nem sznob és nem nagyképű.
De ki nem állhatom azokat a gyerkeket akiknek fülbevaló van a fülükben. egyszerűen a szülőt minősíti és a legtöbb ilyen gyerekről lerí a nevelés kisiklása. Szomorú. Sokat vagyok gyermekek között és igen valóban különböznek a fülbevalósak és a nem fülbevalós fiúk. Nyilván nem a fülbevaló teszi, hanem a nevelés és a környezet hatása, ami által odakerül az a fülbevaló.
A másik ilyen dolog a hosszú haj. :D érdekes ez is. A páromnak hosszú haja volt 12. végéig (majdnem derékig érő). Persze sokszor megkaptuk a magunkét... főleg Ő. De eljött az idő mikor levágatta (mondjuk most megint vissza növelte, de már nem akkora). Az emberek tele vannak előítélettel. A párom orvosi egyetemre jár, tényleg nem lehet rá egy rossz szavam és a környezetének se, mégis aki nem ismeri elsőre elutasító vele...
A fülbevaló kiskölyöknél ugyanígy.
Én megpróbálnám elmagyarázni, hogy az a fülbevaló véleményem szerint miért nem kell, nem jó neki. Ha jól magyarázod megérti.:)
A fülbevaló jól nézhet ki a srácokon, ha:
1) csak az egyik fülében van.
2) sima ezüst karika, esetleg valami más "férfiasabb" motívum és nem az a csillogó vacak.
Nem értem a tiltást, hiszen ez nem tetoválás, ami egy életre szól. Ha nem tetszik neki, kiveszi és összeforr a luk. Szerintem kösd valami megállapodáshoz, pl: ha hoz 3 ötöst egy adott tárgyból, ami nem megy neki (legyünk azért reálisak, ha tényleg sík hülye teszem azt a matekhoz, jó a négyes is) akkor oké. Én mindig csak anyukámat tudom idézni, aki azt mondta "kislányom, felőlem akár zöld hajad is lehet, csak az eszed legyen a helyén." Ettől függetlenül nem enged egy csomó mindent: tetoválás, túl rövid/mélyen dekoltált cuccok, platformos magassarkú stb, de szerencséjére egyikre sem vágyom túlzottan :D 16L
simán megengedném
miért? mert ma már teljesen elfogadott
semmi b*zis nincs egy aranykarikában pl.
anno régen is hordtak fülbevelót a férfiak, semmi b*zis dolog nem volt benne
aki szeirnt egy fülbevelós fiú b*zi, az hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!