Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az miért baj ha rajongok az...

Az miért baj ha rajongok az arabokért?

Figyelt kérdés

Egy csomóan furcsán néznek rám emiatt. Pedig akiket ismerek (felnőttek) azok kedvesek , meg rendesek.

Szerintetek ez gáz?

Közel 16/L

2012. márc. 18. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, ne érdekeljen mások véleménye. Én arabok között élek, Párom arab és nem érdekel ki mit gondol (de pl. bátyám rasszista és nagyon utálja őket, engem is mindig piszkál miatta, de engem nem lehet befolyásolni)
2012. márc. 18. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az, hogy furcsán néznek Rád az természetes(sajnos), mert máshogy gondolkodsz,mint ők! Ilyen a világ... Amúgy ez a rajongásod miben nyilvánul meg?

2012. márc. 18. 19:17
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
ahogy érzed, de az arabok nagyon nem tisztelik a nőket..
2012. márc. 18. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
de azért ez is megkülönböztetés..nem is ismered őket máris "jaj jaj szia"..ez se esik nekik olyan jól..
2012. márc. 18. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:

sztem nem gáz, sőt, teljesen érthető, ha valaki tud rajongani egy kultúráért.

persze elsőre fura lehet, de nincs ebben semmi rossz.

vki írta,h. rosszul bánnak a nőkkel, hát ez is csak egy nagy sztereotípia, amivel az arabokat illetik....

2012. márc. 18. 23:30
 6/14 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy nem tisztelik a nőket

Persze, tisztelet a kivételnek, de nem egyet ismertem, és rájuk igaz volt ez a sztereotípia

2012. márc. 19. 00:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a svédekért rajongok.
2012. márc. 19. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

végre valaki aki szintén rajong az arabokért! amúgy rám is furcsán néznek de csak azért mert nekik az arab az terrorista meg nőverő. a sulimba van egy 27 fős arab osztály és nagyon jó fejek. persze van pár vallási fanatikus is de az már más tészta :D

15/L

2012. márc. 19. 20:09
 9/14 A kérdező kommentje:
20:09 - 27 fős arab osztály? Húha! Hova jársz te? :D
2012. márc. 19. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Amíg rajongás szinten van a dolog, addig nem gáz.. valóban vonzóak, egzotikusak, nagyon tudnak udvarolni és nőként kezelni, DE!!!

Amit sohasem szabad elfelejteni, ez egy teljesen más kultúra, nagyon nagyon kemény szabályokkal, amit európai ember elsőre nem ismer. Ez a szabályrendszer, ami a vallási háttérrel, illetve a kultúrával is összefügg a még nem vallásos családokat is befolyásolja.

Tehát: nagyon nagyon ritka, hogy tisztességes(!) arab család beenged maguk közé egy európai nőt! Ha látszólag túl könnyű ez a beengedés, mindig valamilyen érdek van mögötte, és bizony sokszor késő, amikor kibújik a szög a zsákból. Ez az érdek a legtöbbször anyagi, illetve a vízumról szól, amivel ide tudnak jönni Európába. (erre már egy külön arab"maffia" szakosodott, hogy átejtsék a fiatal, naiv európai lányokat)

Az arab kultúrában kiemelt szerpe van a házasságnak, annak a típusú házasságnak, ami hivatalos!!, mind a két fél családja kell hozzá!!! Náluk nincsen "járás", vagy élettársi kapcsolat. Illetve ha van, akkor az csakis átmeneti, csakis a szexről, vagy más haszonról szól, az ilyen csajszikat nem veszik komolyan "just for fun"...

Ezt soha nem mondják a szemedbe, sőt mást sem! (nem illik, a kultúra része szintén)

Tehát feléd nagyon kedves, a haverok között lek.rváz.

Náluk nem létezik fiú lány barátság, a család lány tagjai átvonulnak egy másik szobába, ha fiú vendégek érkeznek.

Természetesen, az itt tanuló arabok mindent ki fognak használni, ezután hazamennek és elvesznek egy muszlim nőt..

Ha arabokkal akarsz ismerkedni, akkor azt csakis lányokkal tedd! Semmilyen internetes, csetelős ismerkedés SOHA nem lesz komoly!! (akár évekig is tarthat a "románc", ami alatt sokszor totál kihasználják, padlóra küldik a nőket)

Az arab országokban lévő tengerparti ismerkedés szintúgy ez a kategória.

Tehát csajokkal dumcsizz, ismerkedj, beszélgess velük, a fiúkat kerüld el messziről. A jól működő vegyes házasságok sokszor arra vezethetőek vissza, hogy a lány már korábban felvette a msuszlim vallást, esetleg a mecsetben ismerkedett meg a fiúval. A hozomyányi, anyagi kérdések egy rendes házasságnál tiszták, a lányok megkapják a "feleségpénz", ami ilyenkor jár.

És igen, nagyon kedvesek és rendesek, segítőkész emberek. Ha tudod mi az illem, tisztelni is fognak (pl szolídan öltözködsz arab fiúk társaságában)

Sok mindent tanulhatnánk tőlük. Kevés annyi összetartó, család centrikus magyart ismertem, mint amit az arab ismerőseinknél láttam.

Az, hogy ne tisztelik a nőket, nem igaz. Egyiptomban a buszon átadták a férfiak nekem a helyet, a boltban mindig hozták a széket, hogy addig üljek le, amíg a párommal üzletet kötnek.

A tisztelet azonban nem jelenti azt, hogy szabad ember lehetsz egy arab férfi mellett. Olyan értelemben vett szabad, mint amit itthon megszoktál. Ott még nagyon igaz az, hogy a férfi a család feje, az van, amit ő mondd. Ha szerencséd van, akkor "csak ennyi", ha nincs, akkor sajnos vannak cifra dolgok még, ami náluk természetesnek számít...

2012. márc. 22. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!