Rajongok egy orvosért. Mit tegyek?
Rajongok a fogorvosomért. Török származású. Ő kb. 35-40 éves lehet. Családja van.
Általában már alig várom, hogy menjek.
Már egy közösségi portálon (iwiw) is bejelöltem. Ha unatkozok akkor néha megnézem az adatlapját.
És sokszor gondolok rá.
Hogyan állhatnék le ezzel a rajongással? Néha már betegesnek hiszem.
közel 17/L
Tényleg segítőleg mondom, hogy az is. Gondold át ésszerűen, hogy ez csak egy délibáb, egy káprázat, nem reális (a korkülönbség szempontja még szubjektív, de hogy családja van) és szépen távolodj el tőle a valóság felé. Ha tiszteled őt és magadat is. Előtted az életed egy egyedülálló és rendes huszonévessel (vagy idősebbel, köztük viszonylag ritka a "rendes", de azért lehet szerencséd is).
És válassz másik fogorvost, az is sokat segít. :)
Hú én az énektanáromért vagyok oda-meg vissza:D 25 éves és iszonyú helyes meg aranyos.
Én is érzem betegesnek,de most mit tegyek?
Tudom hol a határ.Ábrándozni meg miért ne lehetne?! Csak tényleg ne vidd túlzásba..addig amíg csak ábrándozol addig nincs gond,de mást ne tegyél.
Meg jól esik ha mosolyog rám, meg "drágámnak" hív. Gondolom nem nagyon tudja kiejteni a nevemet :D (Georginának hívnak).
Több embert is hív "drágámnak", szóval nem csak engem.
Utolsó ez durva:)))))))))))
kérdező ne tegyél semmit,majd elmúlik. Szerintem mindenki átesik egy két ilyenen tizenéves korában.Mondjuk ilyet se hallottam még,hogy valaki alig várja,hogy fogorvoshoz menjen :D:D:D:d
Kedves kérdező és kedves eddigi hozzászólók! :) 2 évvel ezelőtt én is ugyan ebben a cipőben jártam :D El kellett távolítani az egyik bölcsességfogamat. Ott a klinikán "felfedeztem" egy nagyon fiatal, helyes orvost, akibe azonnal beleszerettem :D Mondanom sem kell, hogy alig vártam, hogy visszamehessek varratszedésre :D "Szerencsémre" 1-2 hét múlva annyira bedagadt a fejem, hogy a számat sem tudtam kinyitni, így "sajnos" vissza kellett mennem XD Utána kb. hetente mentem, mert mindig tettem vmit az ügy érdekében, hogy begyulladjon a fogam és láthassam :D Ez így ment hónapokig. Amúgy én is bejelöltem iwiwen is FB-on is, naponta 50-szer megnéztem az adatlapját :) Aztán egy napon vmi oknál fogva letörölt :d Máig nem értem miért, ugyanis soha nem beszéltünk ott, csak a rendelőben ha mentem :) (akkor is általában a fogamról). De már nem bánom, ennyit nekem elég is volt, hogy kiszeressek belőle :) Most van más akiért RAJONGOK!!!! :) (L)
19/L
Huh akkor úgy láttam nem vagyok egyedül akivel ezt történt. :)
Csütörtökön lesz a szülinapja. Szerintetek nem gáz ha felköszöntem a közösségi oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!