Oké, ez már kikívánkozik. Kedves SP rajongók! Mit szerettek annyira ezen az úriemberen?
Figyelt kérdés
kamaszok válaszát várom2011. ápr. 16. 18:33
1/16 anonim válasza:
Hogy nagyon helyes külsőre, és normálisan viselkedik.
Ellentétben a legtöbb fiúval.
Meglepő volt a válasz?
2/16 anonim válasza:
Én is kérdezhetek egyet? Miért zavar, hogy szeretik? Ő bajuk.
3/16 anonim válasza:
Én első sorban a humorát bírom. Sok lánnyal ellentétben, nekem nem tetszik és a mostani zenéit se nagyon hallgatom. Azokat a zenéket viszont szeretem amiket 3-4 éve csinált. Egyébként én nem vagyok az a rajongó típus, nem élek-halok a srácért.
4/16 anonim válasza:
Én nem vagyok rajongója, de van pár jó száma, ettől függetlenül soproniként mondom, hogy égeti a város:P
5/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes srác,és nem utolsó sorban normálisan viselkedik. Jó zenéket csinált,de a mostaniak már annyira nem jönnek be.
6/16 anonim válasza:
én nem csípem azt a gyereket, DE a barátnőmnek a rokona, és ÁLLÍTÓLAG nagyon kedves gyerek be is jelöltem faszbukon
8/16 anonim válasza:
Hát igen mi soproniak itt szégyenezünk miatta:D
9/16 anonim válasza:
csak nem a Nikush a barátnőd?:D
10/16 anonim válasza:
Nagyon helyes,jó hangja van,és tetszik az öszes zenéje.
Aranyos a mosolya is. :) De miért baj ez neked? :O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!