Oké, ez már kikívánkozik. Kedves SP rajongók! Mit szerettek annyira ezen az úriemberen?
Nem értem mit utál mindenki espén? Egész jó csaj xD
Felénk ez a szóbeszéd járja :D
Mindig röhögnöm kell, amikor a férfiak nem tudnak hová lenni a csodálkozástól, hogy a nők is a szép, szabályos arcokat szeretik. :)
Miért képzelitek azt, hogy egy nő mindenképp attól pisili össze magát örömében, ha egy férfinak legalább nyolc forradás van az arcán, olyan barázdált a képe, mint az elefánt hónalja, és akkora bunkóként viselkedik, hogy a fal adja a másikat? :)
Főleg a fiatal lányok esetében természetes, hogy a széparcú, helyes fiúk jönnek be nekik. Csak az a baj, hogy a legtöbb széparcú, helyes fiúnak már van fiúja. :D
tegnap 21:01
Nem xD A Csernus Adri
fuuuuuhhh
Normálisan viselkedik?
Meg lehet nézni a facebook beszólásait. Az egyik bulihoz írt egy csaj, ahoz pedig egy srác hogy nem tud menni, söpö meg beszólt neki hogy" na mivan korán lövik a pizsit"
és van még kismillió ilyen.
akkora pofája van hogy az hihetetlen, de nem tudom hogy mire, azért mert a 11-12 éves kislányok visítanak érte, cöh
Igazából ... annyira két oldalú ez az Sp "dolog".
Én pl. utálom ... elég rendesen meg szégyenítette a rap szakmát , Drága Fluor barátjával ...
Sp elfelejtette , hogy kinek köszönheti , hogy megismerték , és egy Mokka adásban le tagadta azt is , hogy Fankával kezdte , pedig az elsö felvételei csak az Ö weboldaláról lehetett letölteni , a saláta magazinról !
Évről évre át tért a populáris műfajra , ami lényegében nem probléma ... de elég kamuzós egy gyerek ... Sokszor hangsúlyozta , hogy ö magának köszönheti h ismerik stb , pedig nem ! Én személy szerint ezért nem bírom , meg azért , irtó hülyeségeket énekel ... "Partyarc " inkább party gyökér ... de Fluor is ..."álljunk össze mint két kicsi legó " ... Zűrbeee má vicces ... :)
A legnagyobb baj , hogy a médiába hatalmas szerepet kapnak , és a média nagy hatalom .... de az igaziakat azért nem ismerik fel mert SP a SZTÁÁÁR ... pff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!