Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Olyan csalódott...

Mit tegyek? Olyan csalódott vagyok

Figyelt kérdés

16/L vagyok. Tele lelki gondokkal, meg minden ami kell.

Úgy volt, hogy találkozom az osztályfőnökömmel, és beszlgetünk egy picit(ez midnig segít).Ez a hét nagyon sok volt nekem, és ez a találka éltetett, de kiderült, hog egy hétig nem tudunk beszélni. Most tejlesen magamba zuhantam, sírnom kell, és nem tudom, hogy bírom ki. Mit tegyek?

Hogyan ne legyek pesszimista, hogyan tehetném félre a gondjaim?

2012. márc. 17. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,hogy nem jött össze a találkozó.Telefonon nem tudtuk beszélni?Vagy nincs valaki aki "helyettesíteni" tudná őt?Barát,barátnő,szüleid,nagyszüleid?
2012. márc. 17. 22:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajna nem tudunk beszélni, mert elmegy egy hétre pihenni a családjával, úgy nem szívesen zaklatom.

Sajna nem helyettesíthető, ezért is vagyok ki ennyire.:(

Édesanyukámnak nem tudom elmondani a dolgokat, a barátoknak meg hiába, nem könnyebbülök meg. Apukámnak se nagyon tudom, az osztályfőnökömnek szinte bármit eltudtam mondani:(

2012. márc. 17. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz nekem privátot, szivesen elbeszélgetek veled : )

Itt nagyon sok emberrel szoktam beszélgetni, és segíteni neki a lelki gondjain. Ha úgy gondolod írj :)

2012. márc. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!