Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fogja tudni ugyanúgy szeretni...

Fogja tudni ugyanúgy szeretni a lányom a fiútestvért, mint a lányt? Olyan csalódott.

Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok,egy 16 éves fiúval egy 13 éves lánnyal és egy 7 éves fiúval.idén novemberbe sajnos vagy nem sajnos de terhes lettem,de a gyerekeknek míg 3.hónaposan biztosan tudtuk hogy egészséges,nem mondtuk el.a kicsi azonnal hogy ő aztán nem szagolgatja a kakis pelusát:Dde örült neki.nagyfiamat már nem nagyon érdekli.lányom először elsírta magát,majd nagyon örült,hiszen titkon mindig is vágyott egy hugicára,ezt mondta már nekem.a baba csak a múlt héten fordult úgy hogy látni lehessen,fiú.lányom nagyon szomorú lett,annyira várta már a hugit,ő teljesen biztos volt benne hogy lány lesz,és most mégis fiú.minden reggel kérdezte hogy hogy aludtam és a baba hogy aludt,azóta a babát nem teszi hozzá.minden nap csinált nekem egy turmixot,hogy a baba miatt sok vitamint szedjek,hát most az sem.még a legapróbb dolgokat,úgy mint egy kiló almát nem emelhettem fel,mert ugrott oda és kivette a kezemből,nehogy megerőltessem magam.hát most semmi.nem azt mondom,hogy elvárnám tőle,de attól hogy fiú a baba még a testvére.tudom,hogy a 7 éves öccsénél is annyira szerette volna ha lány,hogy ő majd befonja haját,babázik vele...egy idő után meg fog enyhülni??beszélgettem vele,hát nem tudom...nagyon szomorú.
2010. ápr. 10. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Oszd meg vele az érzéseidet és beszélgess vele nagyon sokat. Bújj be mellé az ágyba miután lefeküdt, öleld át, és mond el neki, hogy tudod hogy nagyon szomorú, amiért nem hugica érkezik, de ez a kis csöppség nem tehet arról, hogy nem leányzó lesz ahogy te sem, és ő sem, és ugyanúgy kell szeretnetek, ugyanúgy kell várnotok mintha kislány lenne.

Fontos hogy beszéljétek át ezeket, hisz nyilvánvalóan nagyon csalódott most, és jobb ha ezt kiadja magából. Mond el neki, hogy a kisbabák már a pocakban is megérzik, hogy ha nem szeretettel várják őket, esetleg el is viccelheted azzal, hogy a mai világban már olyan sok hosszú hajú fiú van, hogy még lehet az ő haját is gumizhatja! :) A végén ha kicsit sikerült megnyugtatni, és minden kérdésére válaszoltál, akkor öleld át, és mond el neki, hogy nagyon szereted és szükséged van rá, ahhoz hogy végig tudd ezt az egészet csinálni! Egy ilyen beszélgetés szerintem nagyon megindító, és a kislányod is rájön talán, hogy senki nem tehet arról hogy fiúcska lesz a "hugi" és talán könnyebben elfogadja.

2010. ápr. 10. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
mikor jött az én kistesóm, én is nagyon szerettem volna egy hugit, de öcsit kaptam helyette...nem is rajongtam érte sajnos egy jó darabig, egészen kamaszkorunkig nagyon sokat veszekedtünk és sokszor úgy kívántam, hogy bár ne lenne... viszont amióta idősebbek lettünk mindketten(ő 15-16 én meg 20-21), azóta egyszerűen imádom...sosem veszekszünk szinte, mindig megértjük egymást, sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, közös programokat szervezünk, és el sem tudnám képzelni nélküle :) gondolj arra, hogyha nagyobbak lesznek, akkor minden jóra fordul majd...a legtöbb veszekedős testvér megszereti egymást idősebb korában, úgy, mint én öcsémmel...addig pedig veszekednek, akkor is, ha egyneműek...látok sok ilyet is
2010. ápr. 11. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
hidd el ő lesz az aki a legjobban fogja szeretni.:)a lányok amugy is mindenki kisgyereket szeretnek.ezt most csak ugy mondja,előbb utóbb megváltozik a véleménye.:):)
2010. ápr. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!