Miért megy el a kedvem mindig?
16 éves lány vagyok.Eddig az volt a baj velem,hogy mindig a számítógép előtt ültem és ritkán mozdultam el onnan.Csak egy ismerősömmel és két barátnőmmel voltam hajlandó néha-néha elmozdulni a gép elől,mert mindig feltaláltam magam(facebook,msn,sims 2.,filmek,blog).De már 5 éve van internetem.Kezdem megunni itt a gép előtt az életemet és úgy gondoltam,hogy fel kéne pezsdíteni az életet.Meg is szervezem általában a programokat,ezzel nincs bajom.Szeretek mozizni,mekizni,Árkádozni(Győrben).Csak sajnos vagy a barátaim mondják le,vagy nekem megy el a kedvem ettől az egésztől,mielőtt még elindulnék.Nem is tudom miért van ez..:S és,hogy hogyan lehetne ezt legyőzni:S
16/L
nem szoktlá hozzá
am. 1 hétig ne kapcsold be a gépet úgy h van net stb és találd fel otthon magad és ez segít sztem
ismerős
én is sokáig a Gép rabja voltam de mára beleuntam
szerintem azért nincs kedved, mert a többiek lemondták
ha meg nem, akkor meg olyan vagy mint én, semmi kedvem elindulni, de ha már ott vagyok, jól érzem magam, és általában nem bánom meg, hogy nem maradtam otthon (míg az otthon maradást már az elején bánom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!