Milyen erzeseket vallt ki beloletek ez a szam?
2012. márc. 6. 20:05
1/13 anonim válasza:
Olyat, hogy te jó ég, ez éneklés? :O
Amúgy a szöveg szép, de a zene az valami borzalom... Ha már ilyen témájú zene, akkor Kafkaz - Földlakó...
2/13 A kérdező kommentje:
nem szeretem ezt az enekest, de szerintem a hangja is tok rendben van.. sot :)))
2012. márc. 6. 20:21
3/13 anonim válasza:
Nem tetszik ez az éneklési stílus..így nem tudom leírni.. de amúgy a szám az tényleg szép
4/13 A kérdező kommentje:
kosziii:))
2012. márc. 7. 14:06
5/13 anonim válasza:
Nemrég volt egy ilyen kérdés a szórákozás témakörben és úgy tudom egy csomóan azt válaszolták rá hogy csak a média kedvéért csinálta a számot.
Amúgy meg nem szeretem az ilyen számokat. Meg amúgy se hallgatok ilyeneket. Maradok a metálnál meg a rocknál.
6/13 A kérdező kommentje:
en is metalfanvagyok:DD de ez a zene megerintette a pici lelkem:DDDDD
2012. márc. 7. 15:36
7/13 anonim válasza:
Olyat, hogy inkább visszatérek arra, amit ezelőtt hallgattam: Judas Priestra! :)
Amit linkeltél, maga a zene nem tetszik, a szövege szép.
8/13 A kérdező kommentje:
kosziii=)
2012. márc. 7. 17:47
10/13 A kérdező kommentje:
:))
2012. márc. 17. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!